O nadcházejícím filmu Captain America: Brave New World toho zatím víme pramálo. Nicméně ven prosákla informace, že se v natáčecím štábu objevil herec Robert Downey Jr., který se proslavil rolí Iron Mana. Může jeho přítomnost znamenat návrat k ikonické roli, která se hrdinsky obětovala ve filmu Avengers: Endgame?

Velký rozruch vypukl poté, co mluvčí Nawar Shora propálil ven informaci, že ve Washingtonu, kde se film natáčel, byl zahlédnut právě Robert Downey Junior. Několik hlídačů nezávisle na sobě potvrdili hercovu přítomnost i fakt, že se během noci všichni projížděli v luxusních vozech. 

To ovšem ještě nemusí znamenat návrat Iron Mana. Veškeré spekulace mají totiž dvě úskalí. Tím prvním je to, že produkce filmu byla oficiálně ukončena minulý týden, a tudíž hvězdná superstar mohla pouze přátelsky navštívit své kolegy a kamarády. Tím druhým problémem je fakt, že Robert miluje auta a klidně se mohlo jednat o nějaké natáčení pro jeho pořad o restaurování aut, který běží na Discovery +.

Jenže s nastolením Marvel multivesmíru si nemůžeme být úplně jisti ničím. Tony Stark aka Iron Man se může díky propojeným světům vlastně kdykoliv vrátit. Nebo by se mohlo jednat o nějaké flashback scény. V Marvelu je momentálně možné vše. Co je však potěšující, že veškeré spekulace nebudou trvat dlouho, protože filmová premiéra Captain America: Brave New World je plánována na konec července příštího roku, a to je vlastně za rohem.