Netflix vydal mrazivý trailer na svou nadcházející hororovou podívanou Fever Dream, ve které se dočkáme nejen strastí z mateřství, ale i pěkně divných dětí. Bude se jednat o filmovou adaptaci stejnojmenné předlohy od argentinské autorky Samanty Schweblin. Příběh se bude točit kolem postavy jménem Amanda (Maria Valverde), matky holčičky jménem Nina, která se přestěhuje do svého nového domova na venkově. Brzy nato se seznámí se svou sousedkou Carolou (Dolores Fonzi), sympatickou blondýnou, která má však poměrně dost temné tajemství.

Stejně jako Amanda je i Carola matkou. Ale zdá se, že její syn David (Emilio Vodanovich) má jakési nadpřirozené schopnosti. Trailer také může naznačovat, že David je ve skutečnosti mrtvý, ale o tom se už budeme muset přesvědčit na vlastní oči. Tvůrci každopádně divákům zaručují tísnivou a znepokojující atmosféru, ze které bude běhat mráz po zádech. Hodně spoléhali na kontrast krásné venkovské krajiny s temným dějem, ve kterém se kromě podivného Davida bude ještě řešit vztah mezi Amandou a její dcerou Ninou. Film bude jednou ze součástí speciálního halloweenského programu „Netflix and Chill“, který mimo jiné zahrnuje horory jako There´s Someone Inside Your House a Midnight Mass.

Režii si vzala pod palec peruánská filmařka Claudia Llosa, která se postarala i o samotný scénář, na němž spolupracovala i autorka původní předlohy. Kromě výše zmíněných jmen si ve filmu ještě zahraje German Palacios a Guillermo Pfening. Ve vybraných kinech se Fever Dream objeví už 6. 10. 2021, přičemž na Netflixu si ho budeme moct pustit až 13. 10. 2021