Po vyhazovu Jonathana Majorse, který měl v MCU pokračovat v roli arci-záporáka Kanga Dobyvatele, musí Marvel pečlivě promyslet další kroky. Už nějakou dobu tak víme, že komiksový gigant postavu zřejmě do koše nehodí, místo toho ji přenechá jinému herci. Na začátku měsíce známý insider Daniel Richtman informoval o tom, že Marvel si už vyhlídl několik herců, kteří by mohli roli po Majorsovi převzít. Jedním z nich měl být Colman Domingo, který například zazářil v seriálu Živí mrtví: Počátek konce (2015).

A nyní insider odhaluje dalšího možného kandidáta, Richtman hlásí, že ve hře by měl být i John David Washington, syn legendárního Denzela Washingtona, jemuž se herecká kariéra naplno rozjela ani ne před deseti lety. 

John David Washington zazářil v hlavních rolích ve slavných titulech jako BlacKkKlansman (2018), Tenet (2020) a Stvořitel (2023), znát ho mohou i fanoušci komediálního seriálu Hráči (2015). Zatím není známo, zda Marvel herci roli opravdu nabídl, Richtman ale hlásí, že studio ho řadí mezi přední kandidáty.

Sám Washington už v roce 2020 během rozhovoru pro Nerd Reactor prohlásil, že by se vstupu do superhrdinského světa nebránil, ale údajně by mu hodně záleželo na tom, s kým by na projektu vlastně pracoval. Na sociálních sítích ho už někteří fanoušci jako náhradu za Majorse každopádně navrhovali, stejně tak i jeho slavného otce. Tak uvidíme, co z toho nakonec vyleze. 

Podle insidera Justina Krolla ze serveru Deadline si ale Marvel chce dát s výběrem herce opravdu na čas, tudíž jména nového představitele se zřejmě jen tak brzy nedočkáme. Kang by měl hrát zásadní úlohu v nadcházejících dvou Avengers titulech s podtituly The Kang Dynasty a Secret Wars.

The Kang Dynasty bude premiérovat 30. 4. 2026, Secret Wars zas 6. 5. 2027.