Už příští měsíc bude na Netflixu premiérovat dobrodružná fantasy jménem Slumberland, ke které si může s pohodu sednout klidně celá rodina. Streamovací platforma se tak pochlubila se zbrusu novým plnohodnotným trailerem, na který se můžete podívat výše.

Samotný děj se tak zaměří na mladou dívku jménem Nemo (Marlow Barkley), která žije v majáku na malém ostrůvku. Tam žije spolu se svým otcem (Kyle Chandler), který je pro ni nejdůležitějším člověkem na světě. Jeho následné skonání na moři je proto pro malou Nemo pochopitelně zdrcující. Následně je tak nucena žít se svým strýcem (Chris O'Dowd), ovšem stále se nemůže smířit s tím, že už svého otce nikdy neuvidí. Ale to ještě netuší, že ji čeká cesta, na kterou nikdy nezapomene. 

Jedné noci totiž Nemo vstoupí do mystické země snů, které se říká Slumberland. A někde v jejích hlubinách se nachází také její otec, kterého bude muset najít a zachránit. Pomoci se jí dostane od satyra jménem Flip (Jason Momoa), který se zároveň stane jejím oddaným průvodcem po světě, který nemá téměř žádné hranice. A jak víme, na zemi snů je ta výhoda, že ji můžete formovat podle vlastních přání.

Nemo a Flip se proto během svých cest dostanou na nejrůznější úžasná místa, ve kterých navíc potkají další bizarní obyvatele. Co ale Nemo udělá, až svého otce najde? Rozhodne se propadnout do věčného spánku a zůstat v zemi snů navěky? Nebo dá své finální sbohem a vrátí se zpátky? To se necháme překvapit. 

O režii se postaral filmař Francis Lawrence, který se nejvíce proslavil za zrežírovaní filmových adaptací slavné série Hunger Games. Scénář si vzali na starost Michael Handelman a David Guion.

Dále se ve filmu dočkáme herců jako India de Beaufort, Ava Cheung a Luxton Handspiker.

Oficiální premiéra je stanovená na 18. 11. 2022.