Každý určitě zná legendární karetní hru Magic the Gathering, která se dá hrát nejenom s reálnými kartami, ale také ve formě karetních videoher. Z tohoto světa právě vyšel komiks s podtitulem Chandra, který rozvíjí lore tohoto obrovského univerza. Komiks mají na starosti americká autorka Vita Ayala (Nebula, Acts of Evil) a filipínský ilustrátor Harvey Tolibao (Psylocke, Skrulls Must Die!). Do českého jazyka komiks přeložil Ľudovít Plata.

Hlavní hrdinkou tohoto komiksu je Chandra Nalaar, která se po tragických událostech v Ranvice toulá světem a zároveň se ho snaží chránit a vypořádat se s pocitem viny. Na cestě za záchranou jí chce pomoci její přítel Ajani Zlatohřívý. Z nebezpečí se však bude muset dostat sama, protože se na scéně objeví podlý protivník. Komiks rozšiřuje příběh doplňkového balíčku War of the Spark a na něj navazující rozšíření.

V českém jazyce komiks vydává nakladatelství CREW a již teď ho můžete zakoupit. Máte rádi svět Magic the Gathering a chystáte se pro koupi tohoto komiksu? Dejte nám vědět v komentářích.