Už za měsíc přisviští do kin další velkolepý snímek z dílny DC, ovšem tentokrát žádného ušlechtilého Mirka Dušína nečekejte. Drsňák Black Adam (Dwayne Johnson) dává jasně najevo, že místo se musí najít i pro super-anti-hrdiny. Na začátku měsíce jsme se tak dočkali nového plnohodnotného traileru, který byl ze všech vydaných upoutávek asi nejvydařenější. Nedávno ale Warner Bros. Discovery zveřejnilo krátký klip z názvem Darkness, na který se můžete podívat výše. Klip nám toho zas až tolik nového neukáže, ale je v něm určitá pasáž, která mnohé fanoušky opravdu nesmírně zaujala. V té Black Adam prohlásí:

,,Na této planetě není nikdo, kdo by mě mohl zastavit.“

A i přestože se na první pohled může zdát, že jde jen o další badass hlášku, se kterou chce Adam zvýraznit své drsňáctví, mnozí fanoušci v tom vidí něco více. Přesněji potenciální návrat Supermana. Ano, Black Adama možná nikdo z planety Země zastavit nedokáže. Ještě štěstí, že Superman pozemšťan není. 

Po návratu Henryho Cavilla do role Supermana samozřejmě prahne nejeden fanoušek, zároveň se také mnozí nechali slyšet, že by ho rádi viděli svést epický souboj právě s Black Adamem. Fanoušci se tak začali domnívat, že ona hláška je jistou mrkačkou, která naznačuje, že v Black Adamovi by se Superman skutečně objevit mohl. Je něco takového možné? Uvidíme, ještě na konci léta několik insiderů odhalilo, že Warner Bros. Discovery skutečně hodlá Cavillova Supermana vrátit na scénu, ale samozřejmě není nic potvrzené. Pokud se ale Cavill skutečně mihne v Black Adamovi, bude to rozhodně pořádné překvápko.

Ve filmu se ale Black Adam bude muset každopádně postavit skupině jménem Justice Society, kterou vede charismatický Doctor Fate v podání Pierce Brosnana. Mezi její další členy patří také Atom Smasher (Noah Cintineo) a Cyclone (Quintessa Swindell). V novém traileru se také mihla Amanda Waller (Viola Davis), kterou si fanoušci budou jistojistě pamatovat jak z obou dvou Sebevražedných oddílů, tak i ze seriálu Peacemaker.

Nadcházející DC snímek si vzal pod režisérský palec španělský filmař Jaume Collet-Serra, který natočil filmy jako Neznámý, NON-STOP a Cizinec ve vlaku. O scénář se zas postaralo trio Adam Sztykiel, Rory Haines a Sohrab Noshirvani.

Oficiální premiéra v českých kinech je stanovená na 20. 10. 2022.

Ocenili byste návrat Cavillova Supermana?