Warneři mají s hraným DC univerzem obrovitánské plány, které se už pomalu začínají uskutečňovat, ale to neznamená, že se úplně vybodli i na animovanou tvorbu. Warner Bros. Animation se totiž nedávno pochlubilo povedeným oficiálním trailerem na animák Justice League: Warworld, ve kterém se hlavními hrdiny stanou nejslavnější tváře DC, to znamená Superman (Darren Criss), Batman (Jensen Ackles) a Wonder Woman (Stana Katic).

Ovšem tentokrát nepočítejte s tím, že se hlavním bojištěm stane nějaké přelidněné velkoměsto, v chystaném animáku bychom totiž měli zavítat do tří různých realit. Wonder Woman se ocitne v nebezpečné pustině divokého západu, kde se střetne s další známou komiksovou postavičkou. Tou se stane legendární lovec odměn Jonah Hex, kterému propůjčila hlas dabérská hvězda Troy Baker. Superman alias Clark Kent se zas ocitne v jakémsi noirovském světě, v němž spolupracuje s místní policí, aby společně zastavili zlotřilé emzáky. 

A konečně Batman se zas ocitne v realitě, kde jakožto pravý temný rytíř třímá obří meč a bojuje proti zástupům hrozivých nestvůr. Hrdinové totiž byli smeteni na planetu jménem Warlord, místa nekonečných a řádně brutálních gladiátorských zápasů. Všichni tři se tak budou muset postavit na odpor zlovolným silám, aby mohli osvobodit celou planetu.

Bude se tak jednat o další film z univerza Tomorrowverse, který v roce 2020 odstartoval Superman: Man of Tomorrow. Celá frančíza je v podstatě nástupcem DC Animated Movie Universe, jenž začal snímkem Liga spravedlivých: Záchrana světa (2013) a skončil titulem Justice League Dark: Apokolips War (2020). Těšit se každopádně můžeme na eRkovou animovanou podívanou, která vypadá zatraceně dobře. 

O režii filmu se postaral Jeff Wamester, který už v minulosti vytvořil další DC animáky jako Justice Society: World War II (2021) a Green Lantern: Beware My Power (2022). Na scénáři pracovali Jeremy Adams, Ernie Altbacker a Josie Campbell.

Dále se ve snímku představí Frank Grillo jako agent Faraday, John DiMaggio jako Lobo, Teddy Sears jako Warlord, Robin Atkin Downes jako Mongul a Ike Amadi jako Martian Manhunter.

Snímek Justice League: Warworld má vyjít na DVD a Blu-ray 24. 7. 2023, na VOD pak 25. 7. 2023.