Žádný strach, ke zrušení některého z nadcházejících MCU titulů nedošlo… tedy alespoň zatím. Místo toho se ale Disney rozhodl odložit premiéry hned několika marvelovek, kterých se máme v následujících letech dočkat. V některých případech je onen odklad na mávnutí rukou, v jiných zas na mírné pozvednutí obočí. Odkladu se dočkaly hned čtyři velké MCU projekty, přesněji Deadpool 3, Fantastická čtyřka, Blade a Avengers: Secret Wars, z toho pro jednoho z nich vypadá budoucnost obzvlášť černě. Zkusíte si tipnout, o který titul jde? Nyní se ale podívejme na samotné odklady.

Deadpool 3 se z 6. 9. 2024 odkládá na 8. 11. 2024.

Fantastická čtyřka se z 8. 11. 2024 odkládá na 14. 2. 2025.

Avengers: Secret Wars se odkládají ze 7. 11. 2025 na 1. 5. 2026

A nyní ten největší smolař...

Blade se ze 3. 11. 2023 odkládá na 6. 9. 2024.

Ale je stále možné, že s premiérou Bladea se bude ještě hýbat, protože stále nebyl nalezen filmař, který by nahradil Basamama Tariqa v roli režiséra. 

The Hollywood Reporter taktéž informoval o tom, že začátek hlavní části produkce Bladea se odkládá na neurčito. Z toho se dá ale lehce odvodit, že natáčení zkrátka nezačne do té doby, dokud Disney a Marvel nenajdou nového režiséra.

Poměrně velkého odkladu se dočkali také šestí Avengers, s čím se i nabízí otázka, zda nebude posunut také pátý díl, který ponese název Avengers: The Kang Dynasty. Ale jak se zdá, s tím se zatím nijak hýbat nebude. I nadále se tak plánuje, že pátý díl vyjde 2. 5. 2025. Na další díl si tak následně budeme muset počkat celý jeden rok.

Odklad třetího Deadpoola a Fantastické čtyřky taktéž trochu zamrzí, ale vzhledem k tomu, že zde se jedná jen o pouhých několik měsíců, tak bychom si s tím příliš nelámali hlavu. 

Fanoušci jsou obzvlášť natěšení na nového Deadpoola, protože se v něm má spolu s Ryanem Reynoldsem objevit i starý dobrý Hugh Jackman, který si nakonec přece jenom ještě jednou zopakuje svou roli Wolverina.

Zájem je i o Fantastickou čtyřku, ovšem zde si fanoušci často pokládají otázku, jak nakonec bude vypadat obsazení hlavních hrdinů. To se holt budeme muset nechat překvapit.

Všem projektům budeme každopádně držet palce, především tedy Bladeovi, který se snad z celé té své lapálie nakonec dostane.