Herec Tom Cruise se mimo jiné proslavil tím, že si všechny nebezpečné kaskadérské kousky dělá sám. Něčím podobným prosluli například i Jackie Chan a Keanu Reeves, ovšem Cruise je v tomto ohledu takovým neoficiálním králem. Obzvlášť to platí pro sérii Mission: Impossible, ve které už mnoho let ztvárňuje postavu agenta Ethana Hunta. Napříč svou cestou filmovou sérií proto už Cruise pobíhal po zdech Burdž Chalífy, šplhal po vzlétajícím letadle a skákal z jedné budovy na druhou. A jak se zdá, v nadcházejícím sedmém a osmém díle slavné akční série herec neubere na plynu. Ven totiž vyšly fotky z natáčení osmého dílu, které odhalují další bláznivý kousek. Podívat se na ně můžete níže. 

V rámci produkce se musel Cruise naučit létat s dvouplošníkem Boeing Stearman, z jehož kokpitu musel následně vylézt na jedno z křídel. Celá sekvence se natáčela asi 600 metrů nad zemí. Z fotek je ale evidentní, že letadlo se muselo ve vzduchu v jistý moment převrátit. Fotky nám tak dávají příslib, že nadcházející osmý film nebude dělat v rámci svých kaskadérských kusů žádnou ostudu předešlým dílům. Tom Cruise má každopádně i tak plné ruce práce. Produkce sedmého dílu Mission: Impossible skončila teprve nedávno, ovšem celý štáb se hned pustil do natáčení dílu osmého, na který by měla sedmička přímo navazovat. 

O oba filmy se opět stará Christopher McQuarrie, který taktéž zrežíroval pátý a šestý díl série. O samotném ději zatím nevíme zhola nic, ale jelikož se má odehrávat napříč dvěma filmy, tak můžeme pravděpodobně počítat s tím, že půjde o něco velkolepého. Možná to bude vůbec ten nejnebezpečnější úkol, jakého se stárnoucí Ethan Hunt kdy zhostí. Sedmého dílu se každopádně dočkáme 30. 9. 2022. Osmého zase až 7. 7. 2023.