Za necelý měsíc se do našich kin podívá vcelku slušně vyhlížející horůrek jménem Nikdy se nepouštěj, ve kterém se v hlavní roli představí Halle Berry (Moonfall). Studio Lionsgate, které kvůli maléru s trailerem na Megalopolis a bídným tržbám Borderlands a Vrány neprožívá úplně nejlepší období, nyní představuje další oficiální trailer. Pustit si ho můžete výše.

Děsivý příběh se zaměří na matku dvou chlapců (Anthony B. Jenkins a Percy Daggs IV), kterou už mnoho let ohrožují zlovolné mocnosti z okolních lesů. Dokud je však udržují pohromadě pevná pouta, tak jim nic nemůže ublížit. Jeden z chlapců však začne pochybovat o existenci zla, což povede k tomu, že se ono posvátné pouto rodiny zpřetrhá. Rázem tak začne nelítostný boj o přežití, ze kterého nikdo z trojce nemusí vyjít se zdravou kůží.

Nejděsivější horor letoška z toho asi nebude, ale i tak by se z toho mohl vyklubat fajn titul. Přesvědčit se o tom budeme moct již brzy. 

O režii se postaral hororový veterán Alexandre Aja, který natočil známé snímky jako Hory mají oči (2006), Zrcadla (2008) a Kořist (2019). O scénář se postarali Kevin Coughlin a Ryan Grassby.

Dále jsou ještě k filmu upsaní herci Matthew Kevin Anderson, Stephanie Lavigne, Mila Morgan, Christin Park a Cadence Compton.

V našich kinech od 26. 9. 2024.