Oscarová herečka Nicole Kidman se již brzy objeví v dramatickém seriálu Nine Perfect Strangers, který na svých stránkách uvede streamovací platforma Hulu. Coby ředitelka vyhledávaného wellness centra nabídne svým klientům balíček zvláštních způsobů, jak se uvolnit a naladit své tělo na zcela nový životní rytmus. Minisérie, za níž stojí David E. Kelley a John-Henry Butterworth, vychází ze stejnojmenné předlohy od Liane Moriarty, autorky románu Big Little Lies (2014), jež se v uplynulých letech promítla do dvou televizních řad úspěšného seriálu z dílny HBO.

Tříčlenná rodina, manželský pár, dva nezadaní muži a dvě rozvedené ženy – ti všichni se scházejí na desetidenním léčebném pobytu v Tranquillu, luxusních lázních uprostřed zelené pustiny. Důvody, které sem tyto navzájem úplně cizí lidi přivedly, jsou stejně rozmanité jako oni. Ať už se jedná o nejrůznější tělesné neduhy, psychické bloky či prosté duševní vyčerpání, není nic, s čím by se nedalo bojovat. Jsou však na správném místě? V recenzích na toto zařízení totiž jedni pějí ódy a slibují od něj zázraky, zatímco druzí před ním důrazně varují. A devět nových hostů hned po příjezdu zjišťuje, že některé zdejší léčebné postupy jsou přinejmenším hodně netradiční.

„Chcete se uzdravit? Odevzdejte se mi,“ hlásá Masha (Kidman), ředitelka a hlavní terapeutka wellness centra, která své klienty vedle pohybových cvičení a akupunktury ukládá do devíti vykopaných hrobů, kde se mají podrobit skupinové terapii a nasát energii ze země. Každý z nich přichází do její očistné oázy s nějakým příběhem, na jehož základě byl vybrán. Co je ale spojuje? A proč se jich postupně zmocňuje nepříjemný pocit, že všechno, čím si během ozdravného pobytu prochází, má ve skutečnosti jeden velký háček?

Na tyto otázky odpoví desetidílná série Nine Perfect Strangers již 18. srpna 2021, kdy se objeví na kartě Hulu. V řadách pacientů se objeví Melissa McCarthy, Bobby Cannavale, Regina Hall, Asher Keddie, Michael Shannon, Luke Evans, Samara Weaving, Grace Van Patten a Melvin Gregg. O jejich společné blaho se vedle hlavní protagonistky budou starat také Manny Jacinto a Tiffany Boone.