Americké studio MGM vypustilo do světa oficiální trailer jednoho z nejočekávanějších snímků letošního podzimu. Životopisné drama House of Gucci odkryje temná zákoutí historie italské rodiny, která stojí za světově proslulou módní značkou. Pod režijní taktovkou Ridleyho Scotta, čtyřnásobného držitele nominace na Oscara, se ocitne hvězdná sestava, jíž tvoří Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons a Al Pacino.

Vzali se v roce 1972, a to navzdory odporu ze strany jeho otce. Maurizio Gucci (Driver) a Patrizia Reggiani (Gaga) vypadali jako nejkrásnější pár světě. Zdánlivě pohádkové manželství ale trvalo něco málo přes deset let. V roce 1985 došlo k jeho rozpadu a následující dekáda se pak nesla ve znamení nemilosrdného rozvodu doprovázeného intrikami a tvrdými právními bitvami. Právě tento nechvalně známý střípek historie rodinné říše italského módního domu Gucci sleduje příběh snímku, v němž se odráží motivy vražedného plánu příliš banálního i pro telenovely.

„Nepovažuji se za zvláště etického člověka, ale jsem férová,“ zaznívá z úst ženy přezdívané jako „Černá vdova.“ Bujaré módní přehlídky, moc, ambice a bezbřehé bohatství, stejně tak jako tři desetiletí lásky, zrady, pomsty, a nakonec i samotné vraždy. To je skutečné zrcadlo nálepky „Gucci“, jež ukazuje, co toto příjmení znamená, jakou má hodnotu a kam až jsou jeho držitelé schopni zajít, aby nad ním získali kontrolu.

Snímek House of Gucci je natočen podle stejnojmenné knižní předlohy od Sary Gay Forden, jež reflektuje příběh vraždy, šílenství, luxusu a chamtivosti. Jeho filmová verze dorazí do kin přesně 24. listopadu 2021. Hlavním protagonistům bude herecky sekundovat například Camille Cottin, Jack Huston nebo Salma Hayek.