Krátce po začátku nového roku se na Netflixu objevil seriál Bratři Sunovi, hvězdně obsazená akční komedie, kterou nám nadělili filmaři Brad Falchuk a Byron Wu. Ale i přestože se nová série dočkala především pozitivních reakcí, dál už pokračovat nebude.

Server Deadline hlásí, že streamovací platforma se rozhodla seriál zrušit, druhé sezóny se proto fanoušci už nedočkají. I přestože první řada se pět týdnů držela v netflixovské TOP 10, přičemž jejím vrcholem bylo 2. místo, podle Deadlinu série zkrátka nenašla dostatečně velké publikum. Server hlásí, že na poměry Netflixu byl výkon seriálu vlastně poměrně skromný, počet týdenních zhlédnutí údajně nikdy nepřesáhl 7 milionů, přičemž během posledních dvou týdnů v TOP 10 sledovanost klesla pod 2 miliony. 

V první sezóně se zkušený zabiják Charles „Chairleg“ Sun (Justin Chien) musí vrátit domů poté, co byl jeho otec, šéf mocné zločinecké organizace, zastřelen tajemným vrahem. Nyní musí ochránit svou matku Eileen (Michelle Yeoh) a svého naivňoučkého mladšího bratra Bruce (Sam Song Li), kterým jdou po krku tajemní útočníci.

O režii jednotlivých epizod se postarali Kevin Tancharoen (Agenti S.H.I.E.L.D.) a Nguyen Viet (Lucifer).

Dále se v seriálu objevili herci jako Highdee Kuan, Jenny Yang, Joon Lee, Alexis Rhee, Johnny Kou, Ron Yuan, Jon Xue Zhang, Chau Long a Susan Song.