Včera proběhl již čtvrtý den netflixové akce Geeked Week 2022, který se zaměřil pouze na legendární seriál Stranger Things. Nálož novinek proto tentokrát nečekejte, během čtvrtka se totiž herci primárně bavili o událostech z první části čtvrté řady, přičemž posléze si část z nich zahrála také Dračí doupě. Nedočkali jsme se ani žádného oficiálního oznámení o spin-offu, který by patrně bráchové Dufferovi jednoho dne velice rádi natočili. V krátkém seznamu níže každopádně najdete to nejdůležitější ze včerejšího dne.

Nerdfix stream pro čtvrtý den jsme tentokrát vynechali, nicméně se s ním zas vrátíme dnes, kdy bude probíhat poslední den celé akce. Na něm bude Netflix hovořit o svých zcela prvních exkluzivních videohrách. V loňském roce začala společnost poskytovat svým předplatitelům videohry, aby rozšířila své služby a znovu využila své největší značky jako nový marketingový nástroj. Zítra ráno se tak můžete těšit na další a poslední shrnutí. Ale hlavně se nezapomeňte dívat dnes!

KRÁTKÝ TEASER NA POSLEDNÍ DVĚ EPIZODY ZE ČTVRTÉ ŘADY 

Jak jistě víte, čtvrtá série byla rozdělená na dvě části. Na konci minulého měsíce jsme se dočkali sedmi epizod, ty zbylé dvě fanoušci uvidí až 1. 7. 2022. Na akci Geeked Week jsme každopádně mohli vidět velice krátký teaser na poslední dvě epizody čtvrté řady. A i přestože se vyloženě nejedná o nějaký plnohodnotný trailer, fanoušci z něho mohou alespoň hádat, co všechno na ně v seriálu ještě čeká. Na teaser se tak můžete podívat níže. 

POVÍDÁNÍ S TVŮRCI A HERCI O SERIÁLU

Podstatná část včerejšího streamu se skládala z oficiální aftershow pro první část čtvrté řady. Tato sekvence tak obsahovala rozhovory s bratry Dufferovými, pak herci Winonou Ryder, Davidem Harbourem, Millie Bobby Brown, Finnem Wolfhardem, Gatenem Matarazzo, Calebom McLaughlinem, Sadie Sink, Joe Keery, Mayou Hawke, Priah Ferguson, Josephem Quinnem a dalšími. Nutno ovšem dodat, že to je sekvence, která je opravdu plná spoilerů, takže pokud jste ještě první část čtvrté řady neviděli, silně vám doporučujeme si video níže nepouštět. Rozhovory vedla herečka a scenáristka Felicia Day, která se nejvíce proslavila za svůj seriál The Guild z roku 2007. Poznat by ji ale mohli i fanoušci slavné herní série Dragon Age.

HRANÍ DRAČÍHO DOUPĚTE SE SERIÁLOVÝMI HERCI 

Dračí doupě je zcela bezpochyby neoddělitelnou součástí celého seriálu. Moc dobře si to uvědomovali i organizátoři akce Geeked Week, proto na některé z herců čekala po výše uvedené aftershow ještě jedna událost. Hvězdy Gaten Matarazzo, Finn Wolfhard, Priah Ferguson a Joseph Quinn si totiž se slavným pánem jeskyně B. Davem Waltersem zahráli hru Dračího doupěte, která trvala něco přes hodinu. Takže pokud patříte mezi oddané fanoušky našich Věčných duší z divize Na Tahu, níže uvedená část ze streamu by vás mohla zaujmout.

A to je vlastně všechno! Jak již bylo řečeno, posledních dvou epizod ze čtvrté řady se dočkáme 1. 7. 2022. Následně se pak budeme moct těšit na řadu pátou, která by měla celý příběh jednou pro vždy uzavřít. Jak? To se budeme muset nechat překvapit.

Koukáte se ještě na Stranger Things? Co na novou řadu říkáte?