Na konci měsíce nám studio Screambox nadělí hororovou podívanou jménem Story Game, na jejíž trailer se můžete podívat výše. Snímek se zaměří na několik studentů umění, kteří se rozhodnou strávit prázdniny na Havaji (Doufejme, že tam nepotkají Ezru Millera). Během jejich pohodičky se ale jedna z postav zeptá Jamese (Alberto Rosende) na určitou mobilní aplikaci, kterou vyvíjel jeho kamarád. Onou aplikací je hra jménem Story Game. A její pravidla jsou jednoduchá. Hráči musí otočit číselníkem, který určuje zasazení příběhu, žánr a pak nějakou zvláštní a pozoruhodnou kvalitu, jež musí celý děj doprovázet. Aby hráči vyhráli, musí pomocí svých vybraných prvků vyprávět co nejlepší příběh.

Z traileru je tak patrné, že se podíváme do Japonska, přičemž se dočkáme hned několika různých příběhů. Každý pokazí od jiného hráče. Jak se ale zdá, podivné věci se začnou dít i jim. Připojí se k nim jakýsi šerif, kterému trojce nabídne, zda by se nechtěl k jejich hře připojit. Ten však má lepší nápad. Místo vyprávění hrozivého příběhu jim jeden rovnou ukáže. Zavede je tak k podivnému černému krystalu, který působí jako magnet. Podle šerifových slov se zde „čas a prostor překrývají“, přičemž následně ho lze ve krátké sekvenci vidět, jak krystal aktivuje. Jaké to bude mít následky? To uvidíme, ovšem zdá se, že trojici hráčů příliš veselá noc nečeká. Je snad možné, že jejich vlastní příběhy je vtáhnou do sebe? 

O scénář a režii se postaral havajský filmař Jason K. Lau. Kromě výše zmíněného Rosendeho se ve filmu také dočkáme herců jako Lyrica Okano, Greer Grammer, Ken Jamamura, Ajumi Itó, Ayaka Wilson, Hjunri a Ned Van Zandt.

Oficiální premiéra je stanovená na 21. 6. 2022