Kromě zoufalého Rebel Moonu, jemuž na začátku měsíce vyšly na Netflixu režisérské verze, nám filmař Zack Snyder hodlá letos nadělit ještě jednu dospěláckou podívanou. Tou bude jeho animovaný seriál jménem Zkáza bohů (Twilight of the Gods), který bude vycházet ze severské mytologie. Už před měsíci Snyder tvrdil, že seriál bude obsahovat hodně násilí i sexu. To každopádně potvrzuje i nejnovější upoutávka, kterou si můžete pustit tentokrát níže.

Děj se bude odehrávat v bájeném světě velkých bitev, velkých činů a velkého zoufalství, kde je král Leif (Stuart Martin) zachráněn na bitevním poli odvážnou Sigrid (Sylvia Hoeks), bojovnicí s železnou vůlí, do které se zamiluje. Na následné svatbě však čelí hněvu a hrůzám samotného Thora (Pilou Asbæk), které však oba přežijí. Posléze se rozhodnou vydat se na cestu pomsty. Tento hrdinský příběh o lásce, ztrátě a odplatě bude taktéž vyprávět o cestě do samotného Pekla. Ani tam však neskončí.

O animace se postaralo studio Xilam Animation. Snyder seriál napsal a vytvořil spolu s Jayem Olivou (Liga spravedlivých: Temno) a Ericem Carrascem (Vládci vesmíru: Odhalení). Postaral se také o režii první a závěrečné epizody.

Dále v seriálu slyšíme hlasy herců jako John Noble (Odin), Paterson Joseph (Loki), Rahul Kohli (Egill), Jamie Clayton (The Seid-Kona), Kristofer Hivju (Andvari), Peter Stormare (Ulfr), Jamie Chung (Hel), Lauren Cohan (Inge) a Corey Stoll (Hrafnkel).

Na Netflixu od 19. 9. 2024.