Nakladatelství Epocha bezpochyby patří mezi nejlepší vydavatele v Česku a to hlavně díky skvělému výběru českých fantasy/scifi autorů a jejich skvělé tvorby. Ono nakladatelství právě spustilo slevou akci 40 % na všechny jejich knihy a to jak ze série Fantastická Epocha, tak i ze série historických a naučných knih.

Jelikož jsme ale popkulturní magazín, doporučíme vám převážně tvorbu z žánru scifi a fantasy. Ve slevě tedy najdete například všechny dostupné knihy od Františka Kotlety. Jeho kyberpunkovou novinku Underground můžete pořídit za 179 Kč. Pokud máte rádi upíry, doporučíme vám sérii Bratrvo krve. Jednotlivé díly se pohybují od 155 do 180 Kč. Najdete zde také obrovské povídkové sbírky, jako například Ve stínu magie, na které se podílelo několik autorů.

Pokud byste raději jinou tvorbu, než tu od Františka Kotlety, můžeme vám doporučit novou knihu Říše od Romana Bureše, která se odehrává v alternativním světě, ve kterém Hitler vyhrál druhou světovou válku a oddělil země Sovětského svazu obrovskou zdí, za kterou dělá ty největší zvěrstva v historii lidstva. Říše je zlevněná na 239 Kč. Dále zde najdete například Leichenberga od Oskara Fuchse, anebo Zřídla od Kristýny Sněgoňové.

Fanoušci klasického fantasy si přijdou na své u fantasy románu Píseň oceli od začínající české autorky Michaely Merglové, jenž brzy bude vydávat svou novou knihu Prokletá věž, o které jsme vás nedávno informovali v samostatném článku.

Všechny knihy můžete zakoupit na eshopu nakladatelství Epocha, kde si můžete samostatné edice různě vyfiltrovat. Věříme, že si zde dokáže vybrat opravdu každý. Za sebe mohu doporučit naprosto všechny knihy od Františka Kotlety, protože jsou naprosto fantastické. Akce potrvá od 1.5. - 12.5. 2020.