Komiksové sešity, čili způsob prodeje komiksů, který můžete znát z většiny amerických seriálů. Určitě si vzpomenete na The Big Bang Theory, na scény, ve kterých se Leonard, Howard, Sheldon a Rajesh přehrabují v obrovském regálu a hledají komiksy, co ještě nečetli. V Americe je tento systém naprosto normální. V našich končinách jsme však většinou zvyklí na systém komiksových svazků, kde jsou jednotlivé sešity svázané do ucelené knihy. To však neznamená, že u nás komiksové sešity nevychází.

Jedním z vydavatelů této formy je i nakladatelství CREW, které vydává stejnojmenné magazíny, a aby lidem usnadnili válení se doma, připravili bundly (balíčky) magazínů se značnou slevou. Těchto balíčků jsou na výběr 3 druhy a my věříme, že si z nich dokáže vybrat opravdu každý.

Prvním výběrem je balíček komiksů Anita, pojednávající o drsné ženě, která za pomocí obrovské sekery masakruje démony. V tomto výběru nenajdete pouze Doom guye v ženském těle, ale také další dvě komiksové série. Další z nich je Rex Mundi. Příběh se odehrává v alternativní Francii v 19. století, která je plná rituálních vražd, různých sekt a inkvizice. Tato kombinace zní opravdu zajímavě. Co myslíte? Posledním komiksem v tomto výběru jsou Skalpy, temná kriminálka, která se odehrává na neobvyklém místě, v indiánské rezervaci. V balíčku jsou celkem 4 díly CREW magazínu a každý obsahuje jednu část ze všech tří zmiňovaných komiksů.

Výběrem číslo 2 je balíček crossoverů. Tento balíček, stejně jako Anita, obsahuje 4 díly magazínu, ve kterém se objevují různá komiksová díla. Narazíte zde například na sérii Batmana se Soudcem Dreddem, Lobo versus Batman, na legendárního Sandmana od ještě legendránějšího spisovatele Neila Gaimana (Američtí bohové, Nikdykde) nebo i na kocoura Garfielda. Výběr jednotlivých sérií je tedy mnohem větší, než u prvního Anita bundle.

Do třetice všeho dobrého pro nás CREW má detektivní balíček, který narozdíl od ostatních balíčků obsahuje 3 díly magazínu, ale samozřejmě za nižší cenu. Objeví se zde série Flinch, Hledání odpovědi, Hellblazer nebo Smrťák junior. Jak tedy sami vidíte, výběr je opravdu velice slušný, jako u předešlých balíčků.

Všechny zmiňované bundly nabízí od 230 do 300 barevných stran za opravdu jedinečnou cenu, která se pohybuje od 119 do 159 CZK (4,3 - 6 €). Nakupovat můžete na eshopu nakladatelství CREW do vyprodání zásob, nebo do 30.4.2020.

Pokud máte větší zájem o komiksové knihy nebo svazky, umělecký komiks Caravaggio, o kterém jsme Vás informovali v samostatném článku, měl vyjít na konci března/marca. Kvůli pandemii COVID-19 byl posunut na červen/jún, ale nakonec vyjde již 6.4.2020.