Už tento týden se do amerických kin podívá nová akční komedie jménem The Killer's Game, ve které v hlavní roli uvidíme Davea Bautistu (Duna: Část druhá). A nyní zde máme od studia Lionsgate další oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Herec si zahraje nájemného zabijáka jménem Joe Flood, který je ve své práci obávaným profíkem. Jednoho dne mu je ale diagnostikována smrtící nemoc, kvůli které mu zbývá jen několik měsíců života. A jelikož nechce, aby ho jeho přítelkyně (Sofia Boutella) viděla pomalu umírat v bolestech, rozhodne se objednat vlastní vraždu. Pak ale vyjde najevo, že došlo k omylu. Joe ve skutečnosti žádnou smrtící nemoc nemá. Ale objednávku vlastní vraždy už nejde zrušit. Proto bude muset odrazit armádu svých zabijáckých kolegů, kteří půjdou po krku nejenom jemu, ale i jeho přítelkyni.

Nic vyloženě dechberoucího a originálního nás zde asi nečeká, ale mohla by se z toho vyklubat vcelku zábavná a nenáročná blbina na sobotní odpoledne.  

O režii se postaral herec a kaskadér J.J. Perry, jehož celovečerním režijním debutem byla netflixová upířina Denní směna (2022). Také připravuje postapokalyptický film jménem Afterburn, v němž si Bautista zahraje také. O scénář k The Killer's Game se postarali James Coyne, Simon Kinberg a Rand Ravich.

Dále hrají Pom Klementieff, Ben Kingsley, Scott Adkins, Terry Crews, Daniel Bernhardt, Marko Zaror, Antonia Desplat, Shaina West, Lucy Cork a mnozí další.

V amerických kinech od 13. 9. 2024, k nám se zřejmě snímek dostane až o něco později.