Se čtvrtou řadou parádního seriálu The Boys (Banda) to bohužel zatím vypadá bledě, protože kvůli momentální stávce scenáristů, se jí možná dočkáme až v roce 2024. Ale žádný strach, z dospěláckého superhrdinského světa máme i dobré zprávy. Ještě letos se totiž dočkáme seriálového spin-offu, který ponese název Gen V. A nedávno jsme se dozvěděli, že na službě Amazon Prime Video se objeví překvapivě brzy.

Spin-off by totiž měl vyjít už někdy během září/septembra. Přesné datum zatím neznáme, ale je rozhodně fajn vědět, že na seriál nebudeme muset čekat dlouho. V rámci toho by nám už mohl Amazon také nadělit nějaký plnohodnotný oficiální trailer, protože už je pro to rozhodně ten správný čas. Otázkou je, zda tvůrci budou chtít spin-off i nadále rozvíjet. Dočkáme se v budoucnu dalších řad? Nebo půjde jen o takovou jednorázovku? 

To se budeme muset nechat překvapit. Ve spin-offu každopádně máme zavítat do Univerzity Godolkin, která je určená pro mladé lidi, jejichž životy změnily superhrdinské schopnosti. Taktéž se jedná o místo, které vede společnost Vought International, tudíž bychom mohli počítat i s přítomností starých známých tváří z původního seriálu.

Z již vydaného traileru se například zdá, že v Gen V například uvidíme (s pochopitelných důvodů) věčně frustrovanou Ashley Barrett (Colby Minifie) a bleskurychlého superhrdinu A-Traina (Jessie T. Usher). Tak uvidíme, zda se neukážou ještě další známí. Opět se tak můžeme podle všeho těšit na mládeži nepřístupnou podívanou, ve které nebude chybět hodně krve, sexu a intrik. Tak snad to nebude dělat původnímu seriálu ostudu! 

Gen V nám samozřejmě představí také řadu nových postav, jednou z nich bude například superhrdina ve výcviku jménem Golden Boy, jehož si zahraje Patrick Schwarzenegger, syn legendárního Arnolda.

Hlavními tvůrci a scenáristy jsou Tara Butters, Michele Fazekas a Craig Rosenberg, který napsal i pár epizod pro první dvě řady původního seriálu.

Těšit se také můžeme na herce jako Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Sean Patrick Thomas, Shelley Conn, Alexander Calvert, Maddie Phillips, Lizze Broadway a Alexandra Castillo.