Touha po novinkách točících se okolo stále nepojmenovaného Spider-Mana 3, pocházejícího ze spojení studií Marvelu a Sony Pictures, je naprosto dechberoucí. Všechny spekulace a potvrzení ohledně toho, co v rámci sequelu přijde, a to od obsazení herců z původního Spider-Mana, až po dopady, které by mohly mít na franšízu Marvel Cinematic Universe, vzbuzuje v řadách fanoušků vlnu čirého šílenství. 

Přestože Marvel a Sony dělají vše pro to, aby informace o tomto chystaném snímku zůstaly v utajení, nedávno virtuálním prostorem internetu prosvištěly zákulisní fotografie z natáčení. Fanoušci tak dostali možnost udělat si představu o produkci tohoto megaprojektu. Ta zahrnuje například Toma Hollanda v kostýmu či několik záběrů na set, který lehce osvětluje časový rámec zápletky.

Celou senzaci sdílelo několik účtů na Twitteru, a to včetně záběrů z údajného okolí newyorského obchodu Peter Pan Donut a cukrárny, kde v roli prodavačky stojí Zendaya. V okně pekárny jsou navíc vánoční ozdoby, což napovídá, že se děj bude odehrávat v prosinci, tedy ve stejném měsíci, kdy by měl být snímek uveden do kin. Vzhledem k tomu, že se předchozí Spider-Man: Daleko od domova (2019) odehrával přibližně osm měsíců po událostech z Avengers: Endgame (2019), tudíž v létě roku 2024, příběh sequelu zřejmě spustí kotvy časoprostoru přibližně šest měsíců poté, co byla světu odhalena identita pavoučího muže.

Přečtěte si také: Do Spider-Mana sa vracia Alfred Molina ako Doctor Octopus

Pokračování Spider-Mana, kde se v titulní roli ocitl Holland, evokuje v komunitě fanoušků víc otázek než odpovědí. Zatím však s jistotou víme alespoň to, že se v něm skutečně objeví Alfred Molina a zopakuje si roli Doctora Octopuse, již si zahrál v druhém Spider-Manovi režiséra Sama Raimiho. Po následném potvrzení Jamieho Foxxe alias Electra, jehož tento herec ztvárnil v Amazing Spider-Manovi 2 (2014), kde se stal Peterem Parkerem Andrew Garfield, se tak dostáváme do bodu, kdy se filmový crossover jeví jako více než pravděpodobný.