Jednou z nejlepších a nejvtipnějších postav z původního animovaného Hercula od Disneyho, který se v budoucnu dočká hrané předělávky, je samozřejmě padouch Hádes, cholerický pán podsvětí s hořící hlavou, jenž prahne po Herkulově smrti. A jelikož nedávno vyšlo najevo, že hraného Herkula zrežíruje slavný britský filmař Guy Ritchie, mnoho fanoušků už má jasno, kdo by měl sympatického boha mrtvých ztvárnit. Oblíbeným kandidátem se stal Bruce Campbell, americký herec, který se nejvíce proslavil díky roli Ashe z hororové série Evil Dead od Sama Raimiho. Nutno ovšem dodat, že tentokrát onu touhu po jeho obsazení myslí fanoušci patrně opravdu vážně, nedávno totiž také vznikla petice, která požadovala, aby herec nahradil Amber Heard v roli Mery v Aquamanovi, to však bylo myšleno pouze ze srandy. I když… kdo ví...

Proslýchá se také, že Campbell byl skutečně kontaktován představiteli společnosti Disney, zda by se role nechtěl ujmout, ovšem to zatím není potvrzené. Víme ale, že jelikož je herec poměrně dost aktivní na sociálních sítích, onoho fanouškovského dovolávání si nejenom všiml, ale také na něj zareagoval na svém Twitteru v příspěvku, který si můžete prohlédnout níže. I přestože Campbellova kariéra se rozjela díky hororovému filmu, vybudoval si nakonec pověst sympatického a charismatického komedianta. Na výrobě Herkula se podílí produkční společnost AGBO, kterou založili bratři Russoové, tvůrci posledních dvou Avengers.

Campbell v kůži boha podsvětí vůbec nezní jako špatný nápad, přičemž v oné roli si ho určitě dovedeme představit. Otázkou ovšem je, zda k něčemu takovému opravdu dojde. Tvůrci už před dvěma roky ale oznámili, že hraná verze nebude slepě sledovat dějství animovaného originálu, ale pokusí se také přijít s něčím novým. Jak moc do toho bude zapadat Hádes? To se holt necháme překvapit.

O scénář se má postarat Dave Callaham a ještě několik dalších filmařů. Pokud vše půjde dobře, snímek by mohl mít premiéru někdy v roce 2024.