Už za několik týdnu se na Netflixu objeví zbrusu nová fantasy podívaná jménem Mladá dáma (Damsel), ve které se Millie Bobby Brown (Stranger Things) jakožto podvedená princezna ocitne v pořádné bryndě. Streamovací služba nám tak nadělila další plnohodnotnou upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

Jak už nějaký čas víme, výše zmíněná herečka si zahraje princeznu jménem Elodie. Ta kývne na sňatek s krásným princem, se kterým hodlá žít šťastně až do smrti. Štěstí je však na míle vzdálené, smrt naopak velice blízko. Svatba je ve skutečnosti pastí královské rodiny, za kterou stojí královna Isabelle (Robin Wright). Elodie je tak nabídnuta jako oběť pro strašlivého draka, aby mohla rodina splatit dávný dluh. A jelikož z prince na bílém koni se vyklubal pěkný ničema, mladá princezna se bude muset z této šlamastiky dostat sama. 

O režii se postaral Juan Carlos Fresnadillo, který nám nadělil filmy jako Intacto (2001), 28 týdnů poté (2007) a Nezvaní hosté (2011). Scénář zpracoval Dan Mazeau (Hněv titánů).

Dále se ve snímku představí herci jako Angela Bassett, Ray Winstone, Shohreh Aghdashloo, Nick Robinson, Brooke Carter a Mens-Sana Tamakloe.

Snímek se na Netflixu objeví 8. 3. 2024.