Francouzský filmař Jérémy Clapin pro nás připravuje nízkorozpočtové sci-fi drama jménem Meanwhile on Earth, které se nedávno pochlubilo dalším oficiálním trailerem. Podívat se na něj můžete výše.

Hlavní hrdinkou se stává třiadvacetiletá mladá žena jménem Elsa (Megan Northam), jejíž bratr Franck (Sébastien Pouderoux) záhadně zmizel během své první mise jakožto astronaut. Elsa a zbytek její rodiny to tak od té doby nemá vůbec jednoduché. Jednoho dne ale Elsu kontaktuje neznámá forma života z vesmíru, která je ochotná Elsina bratra vrátit zpátky na jeho rodnou planetu. Její radost však netrvá dlouho, protože si následně uvědomí, že za bratrovým znovuobjevením stojí temné a znepokojivé síly. Jak daleko bude schopna zajít, aby zachránila svého sourozence, o němž si myslela že je už navždy pryč? A co všechno bude muset pro tajemné pozorovatele udělat? 

Filmař Jérémy Clapin stojí za vznikem animovaného filmu Kde je moje tělo? (2019), za který byl nominován na Oscara v kategorii Nejlepší animovaný film.

Dále se ve snímku objeví herci jako Catherine Salée, Sam Louwyck, Sofia Lesaffre, Dimitri Doré, Nicolas Avinée, Arcadi Radeff, Sabine Timoteo, Marie Bray a Christian Bouillette.

V amerických kinech od 13. 9. 2024, zda se film dostane i k nám, zatím není známo.