Ještě letos si George Clooney a Brad Pitt zahrají v komediálním thrilleru Osamělí vlci, o něco dříve nám ale nadělí služba Apple TV+ podívanou jménem Provokatéři, ve které si zahrají další dva představitelé Dannyho parťáků, respektive Matt Damon a Casey Affleck. Zmíněná streamovací platforma už také zveřejnila oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na zoufalého otce Roryho (Damon) a bývalého trestance Cobbyho (Affleck), kteří budou muset neochotně spolupracovat, aby okradli zkorumpovaného politika z Bostonu, jenž k penězům přišel nekalými způsoby. Loupež ale samozřejmě nepůjde podle plánu, oba dva hrdinové se tak rázem ocitají ve víru chaosu, kdy jim půjde po krku nejenom policie, ale také zpátečničtí byrokrati a po pomstě prahnoucí zločinečtí bossové. Nečekaně pak spojí síly s Roryho terapeutkou (Hong Chau), všichni pak budou muset zapomenout na své neshody a naučit se spolupracovat, aby se vyhnuli dopadení. 

O režii se postaral slavný americký režisér Doug Liman, kterému vděčíme za známé tituly jako Agent bez minulosti (2002), Mr. & Mrs. Smith (2005) a Na hraně zítřka (2014). Letos také uvedl akčňák Hrozba smrti. Na scénáři pracoval jak Casey Affleck, tak i Chuck MacLean (Samaritán).

Dále hrají Paul Walter Hauser, Ron Perlman, Michael Stuhlbarg, Ving Rhames, Caylee Cowan, Alfred Molina, Richie Moriarty, Jack Harlow, Jerry Kernion a Don DiPetta.

Na službě Apple TV+ od 9. 8. 2024.