George Clooney a Brad Pitt tvořili skvělou dvojku především v trilogii o Dannyho parťácích, přičemž naposledy jsme je mohli vidět pospolu ve vynikající černé komedii Po přečtení spalte (2008) od bratří Coenů. Oba dva herci si ale spolu konečně opět zahráli v chystaném komediálním thrilleru Osamělí vlci (Wolfs), kterému už vyšel oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Zmínění herci si zahrají dva specialisty ze zločineckého podsvětí, kteří řeší nejrůznější druhy problémů. Během jedné noci ale ke svému překvapení zjistí, že byli oba najati na stejnou špinavou prácičku. Pokud ale budou chtít získat finanční odměnu, oba dva osamělí vlci se budou muset naučit spolupracovat.

Z traileru to vypadá na fajn podívanou, kterou především potáhne chemie mezi oběma protagonisty a charisma jejich slavných a sympatických představitelů. Snímek byl každopádně oznámen už v roce 2021, natáčet se začalo na začátku loňského roku, nicméně produkci na nějaký čas pozastavila tehdejší stávka herců. 

O scénář a režii se postaral Jon Watts, který natočil všechny tři MCU Spider-Many s Tomem Hollandem v hlavní roli. Mezi jeho další filmy patří ještě hororové drama Prokletý klaun (2014) a thriller Cop Car (2015).

Dále se ve snímku představí herci jako Amy Ryan, Austin Abrams, Poorna Jagannathan, Irina Dubova, Rob Riddell a Hassani Rizzo.

Do našich kin snímek dorazí 19. 9. 2024, posléze bude film uveden na službu Apple TV+.