Pokud jste se narodili před rokem 2000, určitě si vzpomenete na bizarní, ale velmi oblíbenou mediální franšízu Power Rangers od Haima Sabana a Shukiho Leva, která vychází z televizního seriálu Strážci vesmíru. Ten běžel v letech 1993 až 1996 a jeho předlohou byla japonská série Super Sentai. Seskupení Power Rangers se následně dočkalo takového úspěchu, že z jednoho televizního seriálu vznikla obrovská franšíza obsahující další seriály, několik celovečerních filmů, videohry, hračky a také komiksy.

A právě jednu takovou komiksovou sérii s názvem Mighty Morphin Power Rangers odstartovalo před necelými pěti lety i známé americké komiksové vydavatelství BOOM! Studios. Jejich vizí bylo vytvořit jednu z nejlepších Power Rangers komiksových sérií na světě, a to se jim díky zajímavému příběhu a nádherné kresbě také povedlo.

Přečtěte si také: Komiks BRZRKR vytvořený ve spolupráci s Keanu Reevesem na Kickstarteru

Na podzim roku 2020 byla vlajková série Mighty Morphin Power Rangers po 55 sešitech ukončena. To však neznamená, že BOOM! Studios nad touto značkou zanevřela. Po ukončení totiž vydavatelství připravilo relaunch světa Power Rangers hned dvěma novými projekty. Na památku prvních pěti let Power Rangers se navíc BOOM! Studios rozhodlo vydat kompletní šestisvazkovou sadu série Mighty Morphin Power Rangers, kterou si už teď můžete předobjednat na Kickstarteru.

Každý svazek bude obsahovat 10 až 12 sešitů ve větším deluxe formátupevných deskách. Navíc fanoušci dostanou nový dosud nezveřejněný příběh v každém svazku, galerii obálek od různých umělců a další materiály ze zákulisí.

V kickstarterové kampani si samozřejmě můžete vybrat z velkého množství různých úrovní odměn. V té nejlevnější za 125 dolarů dostanete jeden z vámi vybraných šesti svazků se zasouvacím pouzdrem. Nejčastější úrovní bude nejspíše nelimitovaný komplet obsahující všech šest svazků a sběratelský box za 500 dolarů. dalších limitovaných úrovních, jež se pohybují cenově od 550 do 5000 dolarů naleznete například svazky v limitovaných obálkách, podepsané kresby od umělců, jiné boxy či vysoký stojan na komiksy ve tvaru obrovského robota.

Na kampaň během prvních dvou dnů přispělo 566 backerů s celkovou částkou 292 978 dolarů z požadovaných 50 000 dolarů. Je už tedy zcela jasné, že se všichni backeři dočkají svých odměn a nebudou se vracet peníze. Pokud si i vy chcete udělat radost, na nákup máte ještě dlouhých 28 dní. Jen se připravte, že samotná cena svazků je celkem vysoká a poštovné do Česka či na Slovensko taktéž nebude zadarmo.