Letos by měla konečně padnout první klapka chystané marvelovské týmovky jménem Thunderbolts, která se měla začít natáčet už minulý rok v létě. Kromě mnoha známých tváří z předešlých MCU titulů se ve filmu také objeví několik nováčků, přičemž mezi ty nejvýraznější patřil Steven Yeun, hvězda ze seriálu Živí mrtví (2010), která si měla zahrát superhrdinu Sentryho.

Server The Hollywood Reporter ale informoval o tom, že Yeun nakonec snímek musel opustit. Zmíněného superhrdinu si tak bude muset zahrát někdo jiný. Důvodem Yeunova odchodu je zřejmě datum natáčení. Jak již bylo řečeno, Thunderbolts se měli začít natáčet loni, ale kvůli stávkám herců a scenáristů se start produkce přesunul na letošní rok, podle insidera Daniela Richtmana má první klapka padnout v březnu.

Steven Yeun, kterému se po účinkování ve slavném zombie seriálu rozjela slibná kariéra v Hollywoodu, však má v té době už patrně domluvené jiné natáčení. Proto se nakonec rozhodl dát Marvelu sbohem. Alespoň tedy prozatím. Pokud tedy má natáčení začít na jaře, produkce bude muset co nejdříve najít náhradu.

Superhrdina Sentry byl původně drogový závislák, který se vloupal do laboratoře profesora dohlížejícího na Wolverinovu proměnu ve Zbraň X, kde požil experimentální zářící sérum. Díky tomu získal sílu milionu vybuchujících sluncí, čímž mu byly propůjčeny podobné schopnosti, které má třeba i Superman.

I přestože v komiksech pomáhal Avengerům, X-Menům a Fantastické čtyřce, ono sérum zároveň vytvořilo jeho zlý odraz a temnou stránku jménem The Void, kvůli které napáchal také mnoho škod. Jak velká bude jeho role v chystaném snímku, se necháme překvapit. 

O režii se postará Jake Schreier, který je zodpovědný za snímky jako Robot a Frank (2012) a Papírová města (2015).

Antihrdinský tým budou tvořit Florence Pugh jako Yelena Belova, Sebastian Stan jako Winter Soldier, David Harbour jako Red Guardian, Julia Louis-Dreyfus jako Valentina Allegra de Fontaine, Hannah John-Kamen jako Ghost, Olga Kurylenko jako Taskmaster, Wyatt Russell jako U.S. Agent a Harrsion Ford jako Thaddeus E. "Thunderbolt" Ross.

Oficiální premiéra je stanovená na 24. 7. 2025.