Posledním filmem amerického režiséra Joshe Safdieho byl chválený thriller Drahokam (2019) s Adamem Sandlerem, který napsal a natočil spolu se svým bratrem Bennym. Nyní server Variety hlásí, že filmař pro studio A24 chystá další filmový projekt, v němž by se v hlavni roli měl objevit Timothée Chalamet (Duna: Část druhá).

Jmenovat by se měl Marty Supreme. Některé zdroje tvrdí, že půjde o zcela smyšlený příběh, nicméně zdroje od Variety zas uvádějí, že film by měl vycházet ze skutečného příběhu Martyho Reismana, profesionálního hráče ping pongu a amerického šampiona. Reisman, který zemřel v roce 2012 ve věku 82 let, se ping pongu věnoval už od 40. let minulého století, byl taktéž znám jako „čaroděj stolního tenisu“. Dohromady se mu podařilo získat pět bronzových medailí z mistrovství světa. 

Od dob titulu The Pleasure of Being Robbed (2008), který byl zároveň Safdieho celovečerním debutem, se bude jednat o první film, jenž filmař natočí bez svého bratra. Timothée Chalamet, který nedávno dotočil snímek A Complete Unknown od Jamese Mangolda, v němž si zahraje Boba Dylana, je navíc velkým fanouškem tvorby obou dvou bratrů.

Jsme každopádně velice zvědaví, co nám nakonec Josh nadělí. Snímek napsal spolu s Ronaldem Bronsteinem, který se podílel na scénáři k výše zmíněnému Drahokamu, stejně tak se postaral i o střih. Zatím ale není známo, kdy přesně snímek vyjde.