V roce 2023 měl původně premiérovat nový snímek z marvelovského univerza studia Sony, který se tentokrát zaměří na mocnou telepatku a jasnovidku Madame Web. Nakonec se ho ale dočkáme až v únoru roku 2024. Dobrou zprávou ale je to, že film byl konečně dotočen, tudíž nyní může zamířit do postprodukce. S tímto faktem se na svém Instagramu nedávno pochlubil kameraman Duane Charles Manwiller, na jeho příspěvek se můžete podívat níže.

Ukončení hlavní části produkce potvrdil ve své odpovědi na jeden z komentářů. Těšit se tak můžeme na příběh Cassandry Webb, mocné a slepé telepatky, které autoimunitní onemocnění narušuje komunikaci mezi svaly a nervy. V rámci toho je tak upoutaná na systém, který svým vzhledem připomíná pavučinu. Jelikož se ale má jednat o origin story, v takovém stavu ji na začátku filmu patrně ještě neuvidíme. 

Titulní postavu si zahraje atraktivní Dakota Johnson, kterou si mnozí nejlépe pamatují kvůli její roli Anastasie Steele, jež je jednou z hlavních postav v knižní a filmové sérii Padesát odstínů šedi. Dále bychom se měli těšit například na krasavici Sydney Sweeney, která by údajně měla ztvárnit Julii Carpenter. Taktéž se zdá, že ve filmu se objeví Spider-Manův strýc Ben, kterého by si měl zahrát Adam Scott. Nutno ale dodat, že tato informace zatím od Marvelu a Sony nebyla potvrzena. Dále se můžeme těšit na herce jako Mike Epps, Tahar Rahim, Isabela Merced, Celeste O'Connor, Zosia Mamet a Emma Roberts.

U Manwillerova příspěvku je také zajímavá zmínka, že míří do Prahy, aby se připojil k natáčení spin-offu Johna Wicka jménem Ballerina, přesněji ho je třeba pro určité akční sekvence. 

O Madame Web se postarala filmařka S. J. Clarkson, která proslula především za svou seriálovou tvorbu. Jako režisérka se podílela na tvorbě mnohých legendárních seriálů, mezi které například patří Hrdinové, Dexter a Orange is The New Black.

Scénář zpracovalo stejné filmařské duo, které nám nadělilo žalostného Morbia, tedy Matt Sazama a Burk Sharpless.

Oficiální premiéra je stanovená na 16. 2. 2024.