Český komiksový vydavatel Comics Centrum vydal 6. díl hororové komiksové série Baltimore s názvem Kult Rudého krále, za kterým stojí američtí scénáristé Mike Mignola (Kolosální Conan, Hellboy) a Christopher Golden (Vetřelec, Hellboy). Kresbu připravil švédský ilustrátor Peter Bergting, jehož tvorbu můžete znát například z komiksů Crysis nebo Joe Golem. Do českého jazyka přeložila Alexandra Niklíčková.

Hlavní postavou je Lord Baltimore, který stále pokračuje na své výpravě za zničením Rudého krále. Jeho stopy ho dovedou až k ledovému Baltskému moři na sever Ruska. Ve městě Petrohradu stojí po boku nových spojenců proti netvorům, černé magii a ještě hrozivějším nepřátelům, než kdy doposud. Postupem odhaluje stále více věcí o pradávném zlu, jež hrozí zničením celého světa. "Osud ho však vede do stále temnějších míst, na nichž by mohl lehce ztratit nejen cestu zpět, ale také ty, kteří jsou mu nejdražší."

Kult Rudého krále je k dostání v českém jazyce na eshopu distributora Comics Centrum a do 6.4.2020 je se slevou 40 %. Další díl této série je naplánován na září/september tohoto roku. Budeme Vás o něm informovat, jakmile se bude blížit datum oficiálního vydání.