Tak se zdá, že kauza s Ezrou Millerem není u studia Warner Bros. tak horká. Alespoň zatím. Problematické hercovo chování totiž vyvolalo zvěsti o tom, že studio svolalo s představiteli DC mimořádnou schůzi, na které se měla projednat hercova budoucnost. Jeden zdroj dokonce tvrdil, že Warneři a DC uvažují i o hercově přeobsazení v roli Flashe. Nic z toho však potvrzeno nebylo. K IGN se ale nedávno přes jejich zdroje dostala informace o tom, že studio Warner Bros. ve skutečnosti žádnou mimořádnou schůzi nesvolalo, přičemž veškeré tyto zvěsti považuje za pouhé „přehánění“.

Vzhledem k tomu, že studio Warner Bros. kvůli obvinění z domácího násilí přerušilo své vazby s Johnny Deppem, který v sérii Fantastických zvířat hrál černokněžníka Grindelwalda, se rozhodně informace o schůzi zdála uvěřitelná. Je ale stále velice pravděpodobné, že na základě nepřijatelného chování Ezry Millera studio přeci jenom nějaké kroky podnikne.

O mladém herci se v posledních dnech mluví docela často. Ovšem žádná chvála se na něho nevalí. Potížista Miller byl totiž přednedávnem zatčen v karaoke baru na Havaji, kde obtěžoval ostatní návštěvníky. Kromě urážní ostatních v baru také vytrhl z rukou mikrofon ženě, která byla zrovna uprostřed písně. Následně měl také napadnout muže, který na místě hrál šipky. Kauci 500 dolarů za něj zaplatil pár, se kterým herec na Havaji trávil čas. Posléze ale nejenom vyhrožoval zabitím oběma manželům, ale také jim ukradl některé z jejich věcí. A to včetně ženiny pasu a peněženky s kreditkami. Pár pak požadoval, aby Miller dostal soudní zákaz přiblížení.

To však nebyl jediný Millerův malér se zákonem. V roce 2011 byl také zatčen za výtržnictví a držení drog, navíc v roce 2020 byl natočen na video, v němž škrtil jednu ze svých fanynek, kterou následně povalil na zem. 

Zatím to tedy vypadá, že Millera žádný trest od Warner Bros. nečeká. Vše se ale ještě může změnit v nadcházejících týdnech, případně měsících. Musíme totiž mít na paměti, že v roce 2023 se k nám přiřítí i sólovka o Flashovi. Je proto pravděpodobné, že studio jen trpělivě a neukvapeně projednává, co udělat dál. Protože jejich rozhodnutí, které se bude týkat budoucnosti herce u studia, by mohlo zásadně ovlivnit budoucí tržby Flashe.