Slavný britský herec Liam Neeson, který ztvární hlavní roli v chystaném rebootu Bláznivé střely, v posledních letech točí samé vážné akční thrillery, kde většinou hraje schopného a drsného hlavního hrdinu, jenž všechny problémy vyřeší sám. Některé jsou povedené, některé zas vůbec.

Herec si s tímto žánrem evidentně nehodlá dát pauzu, protože někdy v budoucnu ho uvidíme v chystaném thrilleru Mongoose. Server Deadline ale nedávno odhalil, že si zřejmě zahraje také v chystané krimi komedii jménem 4 Kids Walk Into a Bank.

Spolu s ním se ve filmu mají objevit také Talia Ryder (Peníze těch tupců), Noah Jupe (Tiché místo: Část II), Whitney Peak (Super drbna), Jack Dylan Grazer (To) a začínající Deacon Phillippe, syn amerických herců Reese Witherspoon a Ryana Phillippeho.

Liam Neeson by si měl zahrát Dannyho, bývalého bankovního lupiče, jehož dospívající vnučka Paige (Ryder) pro něj znamená celý svět. Ta se ale jednoho dne dozví, že jeho dědečka chce vytáhnout zpátky do akce jeho bývalý gang, aby mohl splatit dluh.

Paige proto vymyslí jediné logické řečení: Musí se spojit se svými třemi nejlepšími kamarády a vyloupit banku o den dřív, aby to nemusel dělat Danny. Snímek bude vycházet z komiksu od Matthewa Rosenberga a Tylera Bosse.

Režii si vezme pod palec americká herečka Frankie Shaw, která stála za vznikem komediálního seriálu Smilf (2017), v němž sama ztvárnila hlavní roli.

Za původním scénářem stál Matthew Robinson (Láska a příšery), Shaw ho pak přepsala podle svého. Kdy přesně k nám ale film dorazí, zatím není známo.