V Atlantě by už mělo několik týdnů probíhat natáčení rebootu legendární Bláznivé střely, ve které si nového Franka Drebina tentokrát zahraje Liam Neeson. Už víme, že ve filmu se objeví také Pamela Anderson a Paul Walter Hauser jako policejní kapitán Ed Hocken.

Obsazení se nám ale opět hezky rozrostlo, snímek v první řadě nabral na palubu hvězdy Kevina Duranda (Království Planeta opic) a Dannyho Hustona (Život vzhůru nohama). Durand se stal tváří mnoha filmových padouchů, přičemž u chystané Bláznivé střely tomu nebude jinak. Zatím nevíme, koho přesně ztvární, ale podle všeho se bude jednat o zápornou roli. O Hustonově postavě zatím nevíme zhola nic. 

Film nabral na palubu ještě další tváře, jmenovitě se v něm objeví Liza Koshy (Transformers: Probuzení monster), CCH Pounder (Avatar: The Way of Water), Busta Rhymes (Breaking Point) a dokonce i profesionální wrestler Cody Rhodes. Ani u nich ale nevíme, koho si vlastně zahrají.

Režii filmu si každopádně vzal pod palec Akiva Schaffer, člen populárního komediálního tria The Lonely Island a režisér komedií Sousedská hlídka (2012) a Popstar: Vše pro slávu (2016). O scénář se měli postarat Dan Gregor a Doug Mand (Rychlá rota).

Paramount uvede reboot Bláznivé střely 18. 7. 2025.