Už za dva týdny se vydáme na drsné a nemilosrdné pláně planety Pandora, ve které se bez pořádné bouchačky v ruce zkrátka a dobře neobejdete. Premiéra filmové adaptace Borderlands se rychle blíží. A proto se studio Lionsgate rozhodlo nadělit nám finální trailer, který si můžete pustit výše.

Jak se dalo čekat, upoutávka vyloženě přetéká bláznivou akcí, ve které samozřejmě nebude chybět ani spousta humoru. Jistě, to samé nám v podstatě nabídly i původní herní předlohy, ovšem zda se to tvůrcům podařilo zdařile převést do filmové podoby, zůstává otázkou. 

Jak už každopádně dlouho víme, jednou z hlavních postav se stává rudovlasá Lilith (Cate Blanchett), nechvalně známá lovkyně pokladů s tajemnou minulosti, která se neochotně vrací na Pandoru, aby našla ztracenou dceru Atlase (Edgar Ramirez), nejmocnějšího parchanta v celém vesmíru. Dívka totiž může držet klíč k nepředstavitelné moci, který nesmí padnout do nesprávných rukou.

Připojí se k ní ještě několik dalších hrdinů, které budou znalci původní herní série bezpochyby znát. Jmenovitě voják Roland (Kevin Hart), cáklá Tiny Tina (Ariana Greenblatt), její osobní strážce Krieg (Florian Munteanu), doktorka Patricia Tannis (Jamie Lee Curtis) a i užvaněný robůtek Claptrap (Jack Black). 

O režii filmu se postaral Eli Roth, což může být pro některé diváky důvod k obavám. Americký filmař a herec nám nadělil horory jako Hostel (2005), jeho pokračování (2007) a Den díkůvzdání (2023). Film čelil přetáčkám a měl údajně špatné testovací promítání, místo Rotha pak musel celý projekt dokončit Tim Miller (Deadpool). Spolu s Rothem se na scénáři podílel i Craig Mazin (The Last of Us), který se ale od filmu podle všeho distancoval a požádal, aby jeho jméno bylo z filmu smazáno. Ale uvidíme, co z toho nakonec vyleze.

Hlavně ale nezapomeňte, že o vstupenku na premiéru probíhá naše soutěž! Takže pokud se jí chcete zúčastnit, tak určitě neváhejte, zbývá už jen pouhý týden do uzávěrky!

Oficiální premiéra je stanovená na 8. 8. 2024.