Rachel Brosnahanová, držitelka dvou Zlatých glóbů za roli Miriam Maiselové v úspěšném seriálu The Marvelous Mrs. Maisel, se již zanedlouho objeví v novém snímku I'm Your Woman. Toto nové drama od Amazonu, které zahájí letošní ročník AFI Festu v Los Angeles, nedávno vypustilo do světa oficiální trailer.

Jean, typická žena v domácnosti, žije svůj bezstarostný život na předměstí, a to především díky svému manželovi Eddiemu (Billu Heckovi), který se živí jako zločinec. Ze dne na den se však v jejím harmonickém životě objeví nečekaný zlom. Eddie zradil své „obchodní partnery“ a Jean je tak nucena vzít jejich dítě na útěk do bezpečí, které jim má zajistit Eddieho přítel Cal (Arinzé Kene). Ten ale krátce nato zmizí, a tak se Jean společně se svou nejlepší kamarádkou vydá na nebezpečnou cestu do srdce Eddieho zločineckého podsvětí.

Kriminální příběh, který je okleštěn prvky melodramatu, se odehrává v 70. letech minulého století v USA. Natáčení probíhalo v americké Pensylvánii, kde se režijní taktovky ujala Julia Hartová, která natočila například komediální drama Miss Stevens (2016) s Lily Rabe v hlavní roli. 

Její nový režijní počin I'm Your Woman, disponující motivy lásky, zrady, mateřství a síly rodiny, budou fanoušci moci zhlédnout již od 11. prosince/decembra 2020.