Masakrování dětských vzpomínek na pohádkové hrdiny pokračuje. Jak už od roku 2022 víme, studio Jagged Edge Productions, které stojí například i za hororovým Medvídkem Pú, jemuž byl nedávno oklepnut třetí díl, si posvítí i na roztomilého Bambiho. Akorát teď již tak roztomilý opravdu nebude. Už nějaký čas je v přípravě snímek Bambi: The Reckoning, kterému vyšla první upoutávka, podívat se na ni můžete výše.

Teaser trailer nám toho zas až tolik neukáže, představí se nám v něm dva lovci, kteří si zřejmě v lese zastřílí naposledy v životě. Jednou z hlavních postav příběhu se každopádně stane Xana (Roxanne McKee), kterou po autonehodě bude spolu s jejím synem Benjim (Tom Mulheron) pronásledovat Bambi, strašlivý a zákeřný stroj na zabíjení.

Ještě připomeneme, že film se údajně inspiroval vcelku povedeným horůrkem Lesní rituál (2017), kde hlavní hrdiny v lesích také pronásleduje strašlivé monstrum. Zda ale chystaný snímek dosáhne podobných kvalit, se necháme překvapit. Ale příliš tomu nevěříme. 

Hororový Bambi by se měl objevit také v chystané nestvůrné týmovce jménem Poohniverse: Monsters Assemble, kde po jeho boku stanou Pú, Petr Pan a třeba i Pinocchio.

Režisérem Bambi: The Reckoning se stal Dan Allen, tvůrce děsně hodnocených hororů jako Unhinged (2017) a Mummy Reborn (2019). Dále hrají Nicola Wright, Samira Mighty, Russell Geoffrey Banks a Alex Cooke.

V amerických kinech by se měl snímek objevit 31. 10. 2024.