Druhý díl hororové vyvražďovačky Medvídek Pú: Krev a med, ve které se ze slavného médi stalo zabijácké monstrum, je v amerických kinech jen několik dní. Ale už teď server Variety hlásí, že nás čeká třetí kolo dalšího masakru.

Snímek Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3 je tak oficiálně ve výrobě, opět na něj bude dohlížet studio Jagged Edge Productions, které vedou Scott Chambers a režisér Rhys Frake-Waterfield.

Podle producentů bude mít další pokračování ještě větší rozpočet, přičemž se nám představí další známé postavičky ze Stokorcového lesa, například Králík. Taktéž se ve třetím díle mají objevit Heffalumpové a Woozleové, tvorové z Púových snů, kteří mají podobu slonů a lasiček. 

O příběhu zatím žádné informace nemáme, ale co si budeme povídat, silná dějová linka pro tento druh filmu stejně nikdy nebyla něčím veledůležitým. Čekat každopádně můžeme další krvavé řádění Púa a jeho dalších kamarádíčků.

I přestože první hororový Medvídek Pú měl vyloženě katastrofální recenze, z komerčního hlediska si vedl skvěle. Z rozpočtu 50 tisíc dolarů se mu podařilo utržit až 5,2 milionu, čímž si pokračování vyloženě zajistil. Nedávno vydané pokračování už bylo o něco dražší. Tak se necháme překvapit, jak na tom snímek bude s tržbami po svém prvním víkendu.

Recenze má dvojka každopádně mnohem lepší, jednu dobu měla na agregátoru Rotten Tomatoes od kritiků dokonce čistých 100 %, nyní však číslo výrazně kleslo na 52 %. Inu, oproti zmíněné jedničce, která má od kritiků dodnes žalostná 3 %, to je i tak výrazné zlepšení. 

Ještě se hodí připomenout, že režisér Rhys Frake-Waterfield připravuje také velkolepý crossover jménem Poohniverse: Monsters Assemble, ve kterém se Pú a jeho přátelé střetnou s dalšími zvrácenými verzemi slavných pohádkových bytostí, například Petrem Panem, Šípkovou Růženkou a Pinocchiem. Dočkat bychom se ho měli během příštího roku.

Medvídek Pú: Krev a med 3 zatím oficiální datum premiéry nemá.