Ke Huy Quan se sice celosvětově proslavil už v roce 1984, kdy si zahrál „Mrňouse“ ve snímku Indiana Jones a Chrám zkázy, nicméně zlatou éru své kariéry zažívá herec až nyní. Minulý rok vyhrál Oscara i Zlatý glób za svůj výkon v úspěšném titulu Všechno, všude, najednou (2022), přičemž před několika měsíci se objevil i ve druhé řadě MCU seriálu Loki (2021). Po oscarovém úspěchu je jasné, že nabídky hollywoodských rolí se na něj budou jenom valit.

Herec se tak nedávno upsal k chystanému akčňáku jménem With Love, ve kterém by měl ztvárnit hlavní roli. Jako producenti na snímek dohlíží David Leitch, kaskadér a režisér Deadpoola 2 (2018), a jeho žena Kelly McCormick, která působila jako producentka manželova akčňáku Bullet Train (2022). O režii snímku With Love se má postarat Jonathan Eusebio, který zas byl režisérem druhého natáčecího štábu u zmíněného Deadpoola 2. 

Pro Eusebia, který například také natáčel pro Star Wars seriál Obi-Wan Kenobi (2022), to bude první film, který si vezme kompletně pod palec. O samotném příběhu ale zatím bohužel nic nevíme.

Co se týče scénáře, původní verzi podle všeho napsal Josh Stoddard, který například psal pro chválený seriál Bojovník (2019). Nynější verzi by měl ale momentálně psát Luke Passmore (Vlčí mládě, Svět po zániku).

Na výrobu filmu bude dohlížet společnost 87North Productions, kterou založili výše zmínění David Leitch a Kelly McCormic. O distribuci se postará společnost Universal Pictures. 

Projekt se zdá být ve velice brzkých fázích vývoje, tudíž si na něj zřejmě ještě pár let počkáme. Žádní další herci zatím na palubě nejsou, stejně tak ani není známé datum premiéry.

Ke Huy Quan by se měl v budoucnu objevit v očekávané sci-fi The Electric State, kterou natočili bratři Russoové (Avengers: Endgame).