Netflix nás s těmi romantickými komediemi rozhodně nešetří. Přednedávnem totiž vydal trailer na další dávku, která ponese název Královské zacházení. Film se zaměří na Isabellu (Laura Marano), kadeřnici a majitelku newyorkského salónu krásy, která rozhodně nemá žádné skrupule. Je to samostatná a hrdá ženská, která vždy řekne nahlas to, co si myslí. Pravým opakem je zas princ Thomas (Mena Massoud), člen významné královské rodiny, který zas musí na slovo poslouchat své rodiče. To se týká i sjednané svatby s nevěstou, o kterou však ani trochu nejeví zájem. Ale proti vůli své rodiny se zkrátka nemůže jen tak vzepřít.

Isabella tak jednoho dne dostane nabídku, kterou nemůže odmítnout – podílet se na přípravě svatby výše zmíněné královské rodiny. Za odměnu má dostat až 50 tisíc dolarů. Isabella proto sbalí kufry a společně se svými dvěma potrhlými kamarádkami vyrazí do královského sídla. V něm se seznámí s Thomasem, se kterým si přirozeně padnou do oka. Začnou spolu chodit na procházky, hrát všelijaké hry a bavit se o strastech života. A brzy zjistí, že jejich přátelství začne přerůstat v něco většího. Problém je však ten, že Thomas se má ženit s někým, koho mu vybrala jeho vlastní rodina. A ta rozhodně od svého přání jen tak neustoupí. 

Režii si vzal na starost Rick Jacobson, který se například podílel na tvorbě povedeného seriálu Ash vs Evil Dead. Jeho filmová tvorba je už však bohužel méně působivá. Jacobson je totiž tvůrcem celé řady poměrně směšných akčních snímků, přičemž Královské zacházení bude jeho vůbec první romantickou komedií. O scénář se postarala Holly Hoster, která se zas podílela na sympatickém komediálním seriálu Poslední chlapTimem Allenem. Premiéry filmu se dočkáme 20. 1. 2022.