Pátá řada parádního seriálu The Boys (Banda), která bude zároveň už řadou finálovou, je od nás sice ještě na míle daleko, ale už se nám pomaličku začíná rozšiřovat obsazení.

K seriálu se připojil Mason Dye, americký herec, který si zahrál například jak v seriálu Vlčí mládě (2014), tak i ve čtvrté řadě Stranger Things (2016). Ztvárnit by měl superhrdinu jménem Bombsight, o němž se jen velice krátce mluvilo ve čtvrté sezóně, kde vyšlo najevo, že se jedná o velice starého superhrdinu, jenž si zahrál v thrilleru od Voughtu jménem The Curse of Fu Manchu z roku 1953. Nakolik velká ale jeho role v nadcházející sezóně bude, zatím není známo.

S jeho stářím každopádně souvisí ještě jedna informace. Zatím to není potvrzené, ale je možné, že Mason Dye Bombsighta ztvární i v chystaném seriálovém prequelu jménem Vought Rising, ve kterém se opět objeví Aya Cash jako náckovská superhrdinka Stormfront a Jensen Ackles jako charismatický Homelandrův tatík a předchůdce Soldier Boy. 

Letos v létě showrunner Eric Kripke potvrdil, že fanoušci se mohou těšit na „supervelkou“ a „apokalyptickou“ sezónu, která bude plná nečekaných zvratů. Stejně tak bychom měli být připraveni na to, že jelikož půjde o poslední sezónu, zemřít může opravdu kdokoliv.

Kdo už předešlou čtvrtou řadu viděl, tak ví, že příliš nadějně pro naše hrdiny opravdu nekončila. Homelander (Anthony Starr) je nyní de facto vládcem Spojených států, Grace Mallory (Laila Robins) je mrtvá, většina Bandy padla do zajetí a Billy Butcher (Karl Urban) se přiklonil ke své temné stránce, v rámci čehož zřejmě plánuje genocidu doslova všech superhrdinů.

Jsme každopádně moc zvědaví, jak celý seriál dopadne. A budeme držet tvůrcům palce, aby nám nadělili co nejuspokojivější finále.