Minulý měsíc konečně padla první klapka ke čtvrtému dílu slavné filmové série Mizerové, do něhož se opět vrátí Will Smith jako Mike Lowrey a Martin Lawrence jako Marcus Burnett. A jelikož natáčení je už v plném proudu, dočkali jsme se dalších informací o tom, koho ve čtvrtém díle vlastně ještě uvidíme.

Server Deadline tak nedávno informoval o tom, že k filmu se připojila herečka Rhea Seehorn, která se proslavila především díky svému působení v úspěšném seriálu Better Call Saul (2015), kde ztvárnila velice chytrou a ambiciózní právničku Kimberly "Kim" Wexler. Zatím však není známo, koho přesně si v Mizerech 4 zahraje, ovšem kdyby se jednalo o jednu z primárních postav, vůbec bychom se nezlobili.

Seehorn tak bude pro populární filmovou sérii dalším nováčkem, tím předchozím se stal Eric Dane (Chirurgové, Euforie), který by si měl zahrát hlavního záporáka. 

Natáčení momentálně probíhá v americké Atlantě, nicméně na detaily o hlavním příběhu si budeme muset ještě nějaký ten čas počkat. Už ale každopádně víme, že Smith a Lawrence nebudou jedinými navracejícími se hvězdami.

Dočkáme se i návratu Vanessy Hudgens, která si opět zahraje Kelly, zbraňovou expertku z týmu AMMO, jež se poprvé objevila ve třetím díle Mizerové navždy (2020). Z onoho týmu se vrátí i Kellyn parťák Dorn (Alexander Ludwig) a Mikeova bývalá přítelkyně Rita (Paola Núñez).

Není žádnou novinkou, že Hollywood je momentálně ochromený i nadále trvající stávkou scenáristů, která zmrazila nejrůznější produkce. Zdá se ale, že se čtvrtými Mizery by mělo jít všechno jako po másle. Ale samozřejmě to nechceme zakřiknout! Předchozí třetí díl utržil z rozpočtu 90 milionů dolarů parádních 426 milionů, tudíž se necháme překvapit, zda se podobně zadaří i další kapitole. 

O režii čtyřky se opět stará duo Adil El Arbi a Bilall Fallah, které si značku Mizerů vzalo na starost po prvních dvou dílech od Michaela Baye.

O scénář se zas postaral Chris Bremmer, kteří předešlý třetí díl napsal spolu Peterem Craigem a Joem Carnahanem. Smith a Lawrence se taktéž chopí rolí producentů, připojí se k nim ještě Jerry Bruckheimer, Doug Belgrad a Chad Oman.

Film zatím nemá stanovené datum premiéry.