Co na tom, že mu je 75 let. Arnold Schwarzenegger má stále ještě plno energie na to, aby vzal útokem hlavní sídlo Netflixu (samozřejmě s tankem) a stal se hlavním vedoucím sekce akčního žánru.

Ukáže nám to nedávno vydané video, na které se můžete podívat výše. V něm nás Schwarzenegger láká na nadcházející akční noviny, kterých se v následujících měsících dočkáme. A samozřejmě se začne seriálem, ve kterém si hvězda z Terminátora i zahraje. 

FUBAR

Akční komedie, ve které Schwarzenegger ztvární agenta CIA jménem Luke Brunner. Ten se snaží udržet v tajnosti pravdu o své nebezpečné práci před svou dospělou dcerou (Monica Barbaro). Zároveň na něj čeká extrémně důležitá mise, po které už snad bude moct konečně odejít do důchodu. Luke se bude muset vydat hluboko do nebezpečné a nepřátelské zóny, aby zachránil CIA operativce s přezdívkou Panda. Z Pandy se ale záhy vyklube jeho dcera, která pro CIA také pracuje už nějaký ten pátek.

Premiéra: 25. 5. 2023.

VYPROŠTĚNÍ 2

Příběh se bude odehrávat asi devět měsíců po událostech jedničky, ve které drsňácký žoldák Tyler Rake (Chris Hemsworth) málem zemřel v Bangladéši. Nyní ale Rake opět nabral dostatek sil na to, aby se vrhl do další akce. A samozřejmě opět nepůjde o žádnou procházku růžovým sadem. Rake dostane za úkol zachránit rodinu gruzínského gangstera z vězení a dostat ji do bezpečí.

Premiéra: 16. 6. 2023.

ZAKLÍNAČ – 3. SEZÓNA 

Ve třetí řadě se Geralt (Henry Cavill), čarodějka Yennefer (Anya Chalotra) a dítě osudu Ciri (Freya Allan) vydají na ostrov Thanedd, kde na všechny tři hrdiny čeká zásadní křižovatka jejich cest. Na Ciri tak mají spadeno nejenom nilfgaardští, ale i strašlivý Divoký hon. Třetí řada bude rozdělená na dvě části, té druhé se dočkáme až 27. 7. 2023. Podle showrunnerky Lauren Hissrich by se třetí sezóna měla více držet původních předloh.

Premiéra první části: 29. 6. 2023.

HEART OF STONE 

Sympatická Gal Gadot zde ztvární CIA agentku Rachel Stone, která se vypraví na nejnebezpečnější misi své kariéry. Vzhledem k tomu, že Netflix do chystaného akčňáku nasypal fakt hodně peněz, tak by nás měla čekat řádně velkolepá podívaná. Po boku Gadot ještě uvidíme Jamieho Dornana (Anthropoid), který má taktéž ztvárnit jednu z hlavních rolí. 

Premiéra: 11. 8. 2023.

THE BROTHERS SUN

Když je šéf mocné tchajwanské zločinecké organizace zastřelen tajemným vrahem, jeho nejstarší syn, legendární zabiják Charles „Chairleg“ Sun (Justin Chien), míří do Los Angeles, aby ochránil svou matku Eileen (Michelle Yeoh) a svého naivňoučkého mladšího bratra Bruce (Sam Song Li), který o pravdě kolem své rodiny neměl ani potuchy. Tato trojce však začne bojovat o přežití ve chvíli, kdy se po jejich krcích vydají další zločinecké party. 

Premiéra: Zatím nevíme.

LIFT

Heist komedie s Kevinem Hartem v hlavní roli, který si zahraje profesionálního zlodějíčka jménem Gugu Mbatha-Raw. Toho jeho bývalá přítelkyně přinutí zorganizovat extrémně náročnou protiteroristickou misi, ke které bude potřebovat naverbovat jen ty největší profíky. O režii se postaral F. Gary Gray, který stojí za filmy jako Loupež po italsku (2003) a Muži v černém: Globální hrozba (2019). 

Premiéra: Zatím nevíme.

Video taktéž láká na seriál Noční agent a akčňák Matka, obě dvě podívané už jsou však na Netflixu dostupné.

Ale nebude lhát, trochu nás mrzí, že se Netflix nepochlubil nějakými novými záběry ze sci-fi Rebel Moon, o kterou se postaral Zack Snyder. Tak doufejme, že první trailer na sebe nenechá dlouho čekat.