Jedním z nových seriálů páté fáze MCU bude i Agatha: Coven of Chaos, který bude spin-offem na sérii WandaVision z minulého roku. A jak už je podle názvu patrné, seriál se tentokrát zaměří na mocnou čarodějku Agathu Harkness, kterou opět ztvární Kathryn Hahn. Ale jelikož je od nás seriál ještě více než rok vzdálený, o samotném ději zatím nevíme nic.

Nedávno ale vyšlo najevo, že k herečce se v seriálu připojí další známá tvář. Tou bude Aubrey Plaza, sympatická a trochu trhlá Američanka s černým smyslem pro humor, která se proslavila díky seriálům jako Parks and Recreation a Legion. O její roli v MCU sérii zatím není nic známo, ale server Deadline informoval o tom, že patrně ztvární zápornou roli. Nebo minimálně alespoň určitou Agathinu protivnici. 

Dále se do spin-offu vrátí také herečka Emma Caulfield Ford, která opět ztvární postavu Dottie Jones. Svůj debut v MCU taktéž zaznamená herec Joe Locke, hvězda z letošního seriálu Srdcerváči, o jehož roli zatím nic moc nevíme, ale patrně by se mělo jednat o kladnou postavu.

Od seriálu údajně můžeme očekávat unikátní podívanou, která bude silně přičichávat k žánru černé komedie. Zcela původně nesl seriál název Agatha: House of Harkness, ale posléze byl podtitul změněn na ,,Coven of Chaos“, což u mnohých fanoušků vyvolalo debaty o tom, zda se v sérii objeví i Wanda Maximoff. Holt se necháme překvapit. 

Hlavní scenáristkou a výkonnou producentkou se opět stane Jac Schaeffer, která je tvůrkyní výše zmíněné série WandaVision.

Agatha: Coven of Chaos zatím nemá stanovené datum premiéry, ale počítá se s tím, že bychom se seriálu mohli dočkat někdy na konci roku 2023.