Streamovací platforma Apple TV+ na svém YouTube nedávno zveřejnila oficiální trailer nadcházejícího sociálního dramatu s názvem Palmer, kde se v hlavní roli ocitl zpěvák Justin Timberlake. Tentokrát však nestojí v záři reflektorů, nýbrž ve stínu své minulosti trestance.

Po dvanácti letech strávených ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací zpět domů, aby udělal tlustou čáru za dosavadní etapou své existence a opět začal normálně žít. Záhy naváže velice přátelské pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny, jemuž má společně se svou matkou dočasně nabídnout útočiště.

Přečtěte si také: Oslavu přátelství nabídne sociální drama Our Friend na konci ledna

Eddieho minulost však brzy začne jeho nový život a rodinu ohrožovat. Není v tom však samotný důvod, proč se kdysi ocitl ve vězení, ale nevybíravé předsudky členů konzervativní komunity, ve které se nyní nachází. Právě v jejich očích představuje jeho osoba ztělesnění nenapravitelného kriminálníka, který nemá nejmenší právo starat se o malého chlapce, jehož zájmy rovněž neodpovídají zaběhlým stereotypům.

Dramatický snímek Palmer od amerického režiséra Fishera Stevense otevře téma předsudků a genderu na kartě Apple TV+ přesně 29. ledna 2021. V průběhu téměř dvouhodinové stopáže se na scéně vedle hlavního představitele objeví také June Squibb, Ryder Allen nebo Juno Temple.