Jestli se svět DC mohl v poslední době něčím opravdu chlubit, tak je to animovaná tvorba. A už brzy se k nám přiřítí první díl z chystané velkolepé trilogie jménem Justice League: Crisis on Infinite Earths, ve které slavní komiksoví hrdinové budou muset spojit síly proti strašlivé hrozbě. Warneři tak nedávno vydali oficiální trailer na první část, na který se můžete podívat výše.

Celý multivesmír čelí kompletnímu zániku. Tajemná postava jménem The Monitor (Jonathan Adams) se proto rozhodne dát dohromady ten největší tým superhrdinů, jaký byl kdy sestaven. Ale co může kombinovaná síla Supermana, Wonder Woman, Batmana, Flashe, Green Lanterna a stovek dalších superhrdinů z různých realit vůbec udělat s nezastavitelnou pohromou, která se na ně řítí? Trilogie bude každopádně vycházet ze slavného komiksového crossoveru z roku 1985 od Marva Wolfmana a George Péreze.

O režii prvního dílu se postaral Jeff Wamester, který nám už nadělil DC animáky jako Justice Society: World War II (2021), Green Lantern: Síla moci (2022) a letos uvedenou Legii superhrdinů.

Na scénáři pracoval výše zmíněný autor Marv Wolfman, který například vdechl život i marvelovskému Bladeovi.

Snímek k nám dorazí krátce po začátku nového roku.