Ještě letos na podzim bychom se měli od Amazonu dočkat zbrusu nové akční komedie jménem Brothers, na jejíž výrobu dohlíželo studio Legendary Pictures. Velkým lákadlem je sympatické herecké obsazení, v předních rolích se totiž objeví Josh Brolin (Duna: Část druhá) a Peter Dinklage (Hunger Games: Balada o ptácích a hadech). Mezi další známé herce, kteří se ve snímku objeví, patří ještě Brendan Fraser (Zabijáci rozkvetlého měsíce) a Glenn Close (Rachel Stoneová: Sázka na Srdce).

Film se bude točit kolem napraveného zločince (Brolin), jehož pokus začít s poctivým životem zmaří znovushledání s bratrem (Dinklage), což otestuje jeho zdravý rozum. Společně se tak vydají na cestu za celoživotním úspěchem. V rámci toho se ale budou muset vyhýbat nejenom kulkám a představitelům zákona, ale také své panovačné matce. Zároveň ale budou muset zhojit své rodinné pouto, jinak hrozí, že se nakonec zabijí navzájem. 

O režii se postaral Max Barbakow, který nám v roce 2020 nadělil fajn komedii Palm Springs s Cristinou Milioti a Andym Sambergem.

Scénář si vzal pod palec herec Macon Blair, který napsal thrillery I Don't Feel at Home in This World Anymore (2017) a Zastavte temnotu (2018). Vycházel tak z námětu, který vymyslel Etan Cohen (Zlouni).

Dále by se měli ve snímku objevit herci jako Taylour Paige, Al Hamacher, Devyn Dalton, Joshua Mikel, Don Stallings, Matt Lewis, Andrew Brodeur, Gralen Bryant Banks, Roger Payano, Robert Tinsley a Ted Ferguson.

Na službě Prime Video od 17. 10. 2024, brzy bychom se tudíž mohli dočkat i nějakého prvního traileru.