V létě se fanoušci akčňáků ve stylu Johna Wicka mohou těšit na zbrusu nový snímek, který ponese název Bullet Train s Bradem Pittem v hlavní roli. Snímek ale doprovázela řada problémů, kvůli kterým musela být oficiální premiéra několikrát odložena. Zcela původně měl film vyjít už minulý měsíc, nicméně posléze byla premiéra odložena na 14. 7. 2022. Následně došlo k odkladu dalšímu, tentokrát na 28. 7. 2022. A nedávno vyšla informace, že film se nakonec v kinech objeví až v posledním letním měsíci. Momentální datum premiéry je tedy 4. 8. 2022. Ale bohužel nemůžeme potvrdit, že se jedná o datum definitivní, stále je možné, že snímek se dočká ještě několika dalších odkladů. Musíme proto jen doufat, že den premiéry se ze svého momentálního místa už nikam nehne.

Snímek bude filmovou adaptací stejnojmenné předlohy od autora Kotaro Isaky, ve které se pětice schopných a zkušených zabijáků utká o kufřík plný peněz. A o v poměrně dost nezvyklém prostředí. Celý děj se totiž odehrává v moderním super vlaku, kteří míří z Tokia do města Morioka. Filmový příběh bude hodně podobný, zaměří se na několik profesionálních zabijáků, přičemž každý z nich se snaží splnit jiný kontrakt. Brzy si ale uvědomí, že mají společnou jednu věc –všichni totiž pasou po tajemném kufříku. A jelikož jejich živobytí spočívá v braní cizích životů, můžeme si být jisti, že diplomacie a vyjednávání půjdou stranou. Ke slovu místo toho přijdou bouchačky, katany, nože a spousta hlášek. Očekávat tak můžeme velkou míru nadsázky a ulítlého humoru. 

O režii filmu se postaral David Leitch, jeden z rejžů prvního dílu Johna Wicka a tvůrce druhého Deadpoola. Kromě Pitta se ve snímku ukážou herci jako Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Sandra Bullock, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Masi Oka a Benito Antonio Martínez Ocasio.

Těšíte se?