„Minulost je jako sen. Obrazy a pocity ukazují, jak jsme se sem dostali. I když detaily čas rozmaže.“ Netflix zveřejnil oficiální trailer na Sweet Girl, nadcházející akční film v hlavní roli s Jasonem Momoou jako zoufalým otcem, který se rozhodne bojovat proti bezohledné farmaceutické společnosti. Ukázka představuje nejen stěžejní zápletku filmu, ale také padouchy, které bude muset Momoa na své cestě ke spravedlnosti porazit ve druhé polovině léta.

Příběh se točí okolo Raye Coopera (Momoa), muže truchlícího po smrti manželky. Ta měla ve svém posledním tažení začít brát nový lék, který by dokázal zvrátit horizont nepříznivých událostí. Léčivo ale bylo nečekaně staženo z trhu vlivem velké farmaceutické společnosti, která měla jediný zájem, a to zvýšit cenu svých produktů v rámci konkurenčního boje.

Přečtěte si také: Smrt ve tmě se dočká pokračování, ze slepého teroristy bude lovná zvěř

Platit konkurenci za odklad generických léků je nejen nemorální, ale také smrtelné. Ti, kteří jsou zodpovědní za definitivní rozklad kdysi šťastné americké rodiny, si tak svým rozhodnutím podepsali rozsudek. Ray je totiž odhodlaný odhalit neetické praktiky, za nimiž se skrývá spiknutí zahrnující i významné vládní osobnosti. Společnost Big Pharma je ale připravena udělat cokoliv, aby zabránila pravdě v cestě na povrch. Poté, co je Ray obviněn z vraždy, musí uprchnout před pronásledováním a pokusit se prokázat svou nevinu, což je cíl, díky němuž se mladý otec po boku své dcery (Isabela Merced) utká v boji za spravedlnost.

O tom, že jít po mocných lidech je nebezpečné, se diváci budou moci v akčních scénách přesvědčit již 20. srpna 2021, kdy se snímek Sweet Girl od Briana Andrewa Mendozy objeví na kartě Netflixu. Vedle hlavních protagonistů se v něm ukáží také Justin Bartha, Amy Brenneman, Manuel Garcia-Rulfo nebo Raza Jaffrey.