Seriál Peacemaker na HBO Max boduje. Proto asi nebude divu, že se eventuálně dočkáme i druhé série, kterou nedávno oficiálně oznámil tvůrce seriálu James Gunn. Finálová epizoda první řady vychází už dnes, přičemž podle pozitivního hodnocení od kritiků a diváků se zdá, že slavný režisér Strážců Galaxie a Sebevražedného oddílu může otevírat šampaňské. John Cena, hlavní představitel tvrďáckého a nemilosrdného ochránce zákona a pořádku, ono oznámení o druhé sérii na Twitteru sdílel také. Zároveň i uvedl, že pro něj byla čest pracovat se zbytkem natáčecího týmu a všemi herci. Na oba dva twitterové příspěvky Gunna a Ceny se můžete podívat níže. 

Logické otázce, o čem bude pojednávat řada druhá, se budou fanoušci přirozeně zabývat až poté, co všichni uvidí poslední epizodu. Jedno je ale stoprocentně jité. Do režisérského a scénáristického křesla opět usedne James Gunn, který se světem DC nehodlá jen tak seknout. K onomu ohlášení druhé řady taktéž režisér prohlásil následující:

,,Vytvoření Peacemakera s Johnem Cenou a neuvěřitelně kreativním týmem kolem mě, stejně tak i s našimi partnery v HBO Max, byl jeden ze skutečných vrcholů mého života. Jak profesně, tak i osobně. Vlastnit něco, co je adorováno nejenom námi, ale i publikem, je úžasná zkušenost. Nemůžu se dočkat, až lidé uvidí, kam se Peacemaker a jeho tým ve druhé sezóně dostanou!“

Gunn napsal scénář ke všem epizodám první série, přičemž pět z nich i zrežíroval. Nicméně slibuje, že ve druhé řadě se chopí otěží režie pro všechny epizody. Rozhodně to tudíž dokazuje, že je na svůj seriál náležití pyšný. I když o příběhu druhé řady zatím nic nevíme, jedna věc je jistá. Peacemaker nebude mentálně a emocionálně na stejné úrovni, na které byl na začátku první řady. I přestože jeho pohled na svět zůstává poměrně infantilní, od dob jeho dobrodružství v Sebevražedném oddíle se jeho charakter rozhodně posunul o pár úrovní výše. Tak uvidíme, jak si s tím Gunn ve druhé sérii pohraje.